F Επίσημο trailer της νέας ελληνικής περιπέτειας Η Τελική Αποπληρωμή - FilmBoy Επίσημο trailer της νέας ελληνικής περιπέτειας Η Τελική Αποπληρωμή - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer της νέας ελληνικής περιπέτειας Η Τελική Αποπληρωμή


    Το επίσημο trailer της ταινίας του Αλέξανδρου Λεονταρίτη, Η Τελική Αποπληρωμή, βγήκε στη δημοσιότητα μόλις σήμερα.

    Πρόκειται φυσικά για την νέα ελληνική παραγωγή της FilmBoy Pictures, ένα σύγχρονο νέο-νουάρ (όπως σιχαίνεται να ακούει ο εκ των πρωταγωνιστών Γιάννης Μποσταντζόγλουδες εδώ τη συνέντευξή του στο Oneman) που εμπνέεται από την ελληνική επικαιρότητα, την τοκογλυφία και την οικονομική κρίση, αλλά και μια περιπέτεια που εμπεριέχει έντονα κοινωνικά στοιχεία με επιρροές ταινιών δράσης αστυνομικού χαρακτήρα.

    Εγώ θα πρόσθετα ότι στη Τελική Αποπληρωμή θα βρείτε κάτι από το Drive του Nicolas Winding Refn και σκηνοθετικές επιρροές από το σινεμά του Michael Mann …αλλά θα δείτε το trailer και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

    Ένας πρώην μποξέρ, o Γρηγόρης, έχει εγκαταλείψει το όνειρό του εδώ και καιρό.
    Ακολουθεί πια στη ζωή του τους κανόνες του υποκόσμου, δουλεύοντας για τον Μάρκο.

    Μαζί με τον συνεργάτη του Χρήστο έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να συλλέγει χρωστούμενα από ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν το χρέος τους.

    Μέσα από μία περιπετειώδη ζωή που περιλαμβάνει απειλές, καταδιώξεις και ληστείες, ο Γρηγόρης θα γνωρίσει τη Νεφέλη, μια νεαρή ηθοποιό την οποία ερωτεύεται.

    Όμως, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του Γρηγόρη θα τον κάνει αναθεωρήσει τη ζωή του και να συγκρουστεί με όλους και με όλα για να κάνει την τελική αποπληρωμή.


    Πρωταγωνιστούν οι Γρηγόρης Τερζάκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Θεοφιλάτος, Μαρίνα Τσιγονάκη (Ladydust) και Βαγγέλης Μουρίκης.

    Με τις πρώτες κριτικές να είναι εξαιρετικές, η Τελική Αποπληρωμή έχει όλα τα φόντα να είναι η ελληνική ταινία που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

    Στις αίθουσες από το Σεπτέμβριο.
    Εντυπώσεις;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer της νέας ελληνικής περιπέτειας Η Τελική Αποπληρωμή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top