F Ο Robin Williams ξαναφοράει τη στολή της Mrs Doubtfire! - FilmBoy Ο Robin Williams ξαναφοράει τη στολή της Mrs Doubtfire! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Robin Williams ξαναφοράει τη στολή της Mrs Doubtfire!


    Πάνω από 20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο σκηνοθέτης Chris Columbus και ο ηθοποιός Robin Williams είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία της μεγάλης επιτυχίας Mrs. Doubtfire

    Μια ταινία που μερικοί από εμάς έχουν δει δεκάδες φορές, είτε το θέλαμε είτε όχι. 
    Τώρα μάλλον έφτασε ο καιρός να δούμε περισσότερα από τη Mrs. Doubtfire

    Η Fox 2000 φαίνεται να έχει αναθερμάνει την ανάπτυξη της Mrs Doubtfire 2 με τους Columbus και Williams να επιστρέφουν ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αντίστοιχα. 

    Σεναριογράφος της ταινίας θα είναι ο  David Berenbaum (Elf, The Spiderwick Chronicles). 

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ένα sequel της ταινίας βρισκόταν προς ανάπτυξη το 2001 με την ηθοποιό Bonnie Hunt να γράφει ένα προσχέδιο, αλλά στη συνέχεια το όλο θέμα πάγωσε. 

    Τώρα όμως όπως όλα δείχνουν ο Berenbaum ανέλαβε τα ινία του σεναρίου και είναι έτοιμος να δώσει και πάλι ζωή στη ταινία. 

    Το original Mrs. Doubtfire αφορούσε έναν χωρισμένο πατέρα που μεταμφιέζεται (πραγματικά η μεταμφίεση του Williams ήταν πολύ καλή για την εποχή της!) σε μια Σκωτίδα νταντά με στόχο να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. 

    Συμπρωταγωνίστές του Williams ήταν οι Sally Field και Pierce Brosnan και η ταινία είχε καταφέρει να γίνει μια παγκόσμια επιτυχία με έσοδα που ξεπερνούσαν το $440 εκατομμύρια. 

    Το γεγονός όμως ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τη πρώτη ταινία κάνει το όλο εγχείριμα να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί στις μέρες μας ποιος δεν θα καταλάβαινε ότι η Mrs. Doubtfire ήταν άντρας;;; 

    Ας ελπίσουμε ότι θα το ξανασκεφτούν πριν προχωρήσουν στη δημιουργία της ταινίας…
    Ο Chris Columbus έχει αναλάβει τη ταινία κινουμένων σχεδίων του Adam Sandler με τίτλο Pixels που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2015, ενώ τον Robin Williams μπορούμε να τον απολαύσουμε στο The Crazy Ones του CBS show.

    Δήμητρα Διαμαντούλη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Robin Williams ξαναφοράει τη στολή της Mrs Doubtfire! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top