F The Machine trailer: Βρετανική λογοκρισία στην επιστημονική φαντασία - FilmBoy The Machine trailer: Βρετανική λογοκρισία στην επιστημονική φαντασία - FilmBoy
  • Latest News

    The Machine trailer: Βρετανική λογοκρισία στην επιστημονική φαντασία


    Για το "The Machine" του James Caradog είχαμε ξαναμιλήσει λίγο πριν βγεi το 2013, μόλις είχε κυκλοφορήσει δηλαδή το πρώτο trailer της ταινίας ...που δεν απευθύνονταν σε αμερικάνικο κοινό. 

    Τώρα, λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας στην Αμερική στις 25 Απριλίου, κυκλοφόρησε ένα δεύτερο σχεδόν ίδιο trailer, έχοντας όμως βάλει πρώτα το χεράκι του το εκεί Ε.Σ.Ρ.

    Η Βρετανία βρίσκεται σε μια νέα περίοδο ψυχρού πολέμου, έχοντας απέναντί της έναν νέο εχθρό. 

    Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στα πρόθυρα της ανάπτυξης ενός όπλου που θα αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού. 

    Επικεφαλής επιστήμονας είναι ο Vincent McCarthy και το δημιούργημα του, "The Machine", είναι ένα ανδροειδές με απαράμιλλες φυσικές και τεχνολογικές δεξιότητες. 

    Όταν ένα πρόβλημα προγραμματισμού στο πρωτότυπο ανδροειδές έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του εργαστηρίου του, ο McCarthy στρατολογεί την Ava, μία επιστήμονα τεχνητής νοημοσύνης για να τον βοηθήσει να αξιοποιήσει το πλήρες δυναμικό μιας πραγματικά πρωτοπόρας πολεμικής μηχανής.

    Χωρίς να δείχνει στην ουσία τίποτα το προκλητικό, το trailer έχει γεμίσει θολά πλάνα για να μην φαίνεται η μη γύμνια της ωραιοτάτης πρωταγωνίστριας. 

    Έχουμε δει σε πολλά trailer, από χέρια, πόδια, κεφάλια κλπ μέρη του σώματος κομμένα, φαγωμένα και μέσα στο αίμα, αλλά εκεί που πέφτει ψαλίδι είναι στο ας πούμε γυμνό. 

    Ο αμερικανικός πουριτανισμός δεν έχει απ'ότι φαίνεται όρια ...βλακείας!!!

    Η ταινία έχει προβληθεί στα Tribeca Film Festival, Fantasia Film Festival και Toronto After Dark Film Festival έχοντας πάρει θετικές κριτικές, αλλά και δύο βραβεία στα British Independent Film Awards (BIFA).

    Το καστ αποτελείται από τους Toby Stephens, Caity Lotz (The Pact), Denis Lawson (Perfect Sense), Sam Hazeldine (The Raven), Sule Rimi, Pooneh Hajimohammadi, Alan Low (Rush).

    Δείτε παρακάτω το ...ας πούμε trailer, όπως και αυτό του Νοεμβρίου εδώ και κρίνετε από μόνοι σας.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Machine trailer: Βρετανική λογοκρισία στην επιστημονική φαντασία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top