F Batman vs. Superman εναντίον Captain America 3, το 2016! - FilmBoy Batman vs. Superman εναντίον Captain America 3, το 2016! - FilmBoy
  • Latest News

    Batman vs. Superman εναντίον Captain America 3, το 2016!


    Επιβεβαίωσε η Marvel ότι θα γυριστεί και 3o μέρος της σειράς του Καπετάνιου, σε σκηνοθεσία ξανά των αδελφών Russo, που έστησαν το ‘Captain America 2: The Winter Soldier’. 

    Έλα όμως που ως ημέρα εξόδου στις αίθουσες για τη τρίτη ταινία επέλεξαν τις 6 Μαΐου 2016, δηλαδή την ημερομηνία πρεμιέρας του ‘Batman vs Superman’ της μισητής αντιπάλου DC!  

    Λοιπόν, χαζή δεν είναι η Marvel
    Βλέπει ότι το 2ο Captain America προελαύνει στα ταμεία, με εισπράξεις $303 εκατομμύρια διεθνώς σε μόλις 2 εβδομάδες προβολής, τη στιγμή που το 1ο φιλμ είχε φέρει συνολικά $370, ενώ ήδη έχει ξεπεράσει σε εισπρακτικό άνοιγμα και το Thor: the Dark World, την προηγούμενη ταινία της 2ης φάσης των παραγωγών της εταιρίας μετά τους Avengers

    Οπότε ο Steve Rogers- Captain America θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πιο φιλόδοξο project της DC, κληθείς να τους ‘χτυπήσει’ στα ταμεία. 

    Βέβαια, η ανταγωνίστρια εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στην σύμπραξη των δύο ηγετικών μορφών της Justice League, θέλει να φτιάξει τους δικούς της Avengers κι όσο να πεις η περιέργεια του κοινού θα είναι μεγάλη – παρά την ξενέρα που έφαγε για τον ρόλο του Νυχτερίδα όταν επέλεξαν τον Ben Affleck, τον κύριο ο οποίος προκειμένου να αποδώσει ερμηνευτικά τον τυφλό Daredevil αποφάσισε να αληθωρίζει σε κάθε πλάνο, κοιτώντας ψηλά στις μπεκάτσες...
    Πάλι καλά να λέμε που ο Μπάτμαν βλέπει φουλ καλά…
     

    Από την άλλη, δεν νομίζω να τηρηθεί η 6η Μαΐου ως ημερομηνία πρεμιέρας 2 ταινιών, δεδομένου ότι στις Η.Π.Α. στάνταρ θα θελήσουν να βγουν και οι 2 superhero παραγωγές σε 3D και οι αίθουσες που προσφέρονται για τέτοια προβολή δεν είναι και αμέτρητες, οπότε θα προκληθεί μεγάλο πατιρντί. 

    Συν του ότι ακούγονται φήμες πως η DC καλοβλέπει το ενδεχόμενο να μεταφέρει το ‘Batman VS. Superman’ για το καλοκαιράκι, ενθυμούμενη τα ενθαρρυντικά εισπρακτικά αποτελέσματα που είχαν οι θερινές πρεμιέρες σε ‘Man of Steel’ και στα δύο τα ‘Dark Knight’. 

    Τώρα βέβαια ο πρόεδρος των παραγωγών των Marvel Studios, Kevin Feige, δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να γίνουν αλλαγές στις ημερομηνίες προβολής που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
    Για να δούμε… 


    Πασχάλης Μαντζαρίδης.



           
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Batman vs. Superman εναντίον Captain America 3, το 2016! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top