F Iceman 3D trailer: Ο Donnie Yen ξεπαγώνει στη νέα epic fantasy εξ Ανατολής - FilmBoy Iceman 3D trailer: Ο Donnie Yen ξεπαγώνει στη νέα epic fantasy εξ Ανατολής - FilmBoy
  • Latest News

    Iceman 3D trailer: Ο Donnie Yen ξεπαγώνει στη νέα epic fantasy εξ Ανατολής


    Μια ακόμα προσπάθεια εξ Ανατολής, να συνδυάσουμε ιστορικά γεγονότα και epic fantasy ...μήπως όμως κάτι δε πάει καλά τώρα τελευταία;
    Και εξηγούμαι.
     

    Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να αναπτύξουν μια Χ μυθολογία των προγόνων τους, οι ταινίες αυτές καταλήγουν σε κακόγουστα αστεία, γραφικές ερμηνείες και εφφέ της πλάκας, συν ότι η θέληση ανοίγματος προς τους δυτικούς φίλους μας, μεταφράζεται σε  μεταφορα 3D που θυμίζει το παιδικά ζουζούνια...
     

    Μια ματιά στις τελευταίες πατάτες του Jet Li (Flying swords of Dragon Gate, The Sorcerer and the White Snake) θα σας πείσει.

    Στο  Ιceman 3D το οποίο θα χωριστεί σε 2 μέρη, μεταφερόμαστε στην εποχή της δυναστείας των Μing όπου οι συνομωσίες παίρναν και δίναν, μια προδοσία μετατρέπει τους ήρωες μας σε παγοκολώνες οι οποίοι ξεπαγώνουν στη μοντέρνα εποχή!
    Μαλιστα...

    Κάποιες μάχες στο παρελθόν, αστυνομική δράση στο τώρα, o καλός vs του προδότη, το trailer δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.

    Ίσως ο μοναδικός λόγος να παρακολουθήσει κανείς αυτη τη b-μουβιά - και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο σκηνοθέτης Wing-cheon Law πασάροντας την αφεντιά του στο trailer κάθε λίγο και λιγάκι - είναι ο χαρισματικός Donnie Yen!
     

    Πραγματικός σταρ στη Κίνα με φανατικούς οπαδούς σε όλο το κόσμο, έγινε περισσότερο γνωστός λόγω της ικανότητας του στις πολεμικές τέχνες, παρά για το ερμηνευτικό του ταλέντο.

    Γυρίζει 2-3 ταινίες το χρόνο με αποτέλεσμα κάποιες να μη βλέπονται, και οι συνάδελφοι του τον κατηγορούν ότι καβάλησε το καλάμι επεμβαίνοντας σε σενάρια και σκηνοθέτες.
     

    Όμως έχει αυτό που λέμε ''χάρισμα'', πάθος και νεύρο στις ταινίες του και είναι υπεύθυνος για μερικές απο τις καλύτερες σκηνές πολεμικών τεχνων ever (Ip Man, Flashpoint, Spl).
     

    Δυστυχώς παρόλο που είμαι φανατικός του Yen, τον βλέπω να χαραμίζεται στο επίσης τραγελαφικό Monkey King (2014), που αν δείτε το trailer, θα περιμένετε να ξεπροβάλει ο Σεφερλής σαν Μάγος του Ροζ!

    Το Iceman 3D ανοίγει αυτές τις μέρες στο Hong Kong, ενώ στα μέρη μας όλο και σε κάποιο dvd θα το πετύχουμε προς καλοκαιράκι μεριά.

    Η γνώμη σας;

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Iceman 3D trailer: Ο Donnie Yen ξεπαγώνει στη νέα epic fantasy εξ Ανατολής Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top