F Το Star Wars - Episode VII ολοκλήρωσε το cast, επιστρέφει ο Chewbacca! - FilmBoy Το Star Wars - Episode VII ολοκλήρωσε το cast, επιστρέφει ο Chewbacca! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Star Wars - Episode VII ολοκλήρωσε το cast, επιστρέφει ο Chewbacca!


    Star Wars - Episode VII ...σας λέει τίποτα; 
    Αν όχι, ήρθε η ώρα να ενημερωθείτε, αν πάλι ναι τσεκάρετε αν τα ξέρετε όλα! 

    Οι βασικές πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι πως ο J.J. Abrams σκηνοθετεί ένα σενάριο του ίδιου και του συν-συγγραφέα του, Lawrence Kasdan και οι original πρωταγωνιστές επιστρέφουν για μια ιστορία που λαμβάνει χώρα 35 χρόνια μετά τη τελευταία ταινία (Star Wars: Return of the Jedi). 

    Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε καθόλου σε ποιο στάδιο παραγωγής βρίσκεται η ταινία, αλλά τώρα ήρθε ο ίδιος ο πρόεδρος της Walt Disney Studios, Alan Horn για ρίξει λίγο φως στο μυστήριο. 

    Σύμφωνα λοιπόν με τον Horn, όχι μόνο έχει σχεδόν συμπληρωθεί το cast αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας. 

    Σχετικά με το casting, ο Horn υποστήριξε μάλιστα  πως ήταν το δυσκολότερο κομμάτι της παραγωγής, αλλά κατέληξε στο ότι «Έχουμε όλα τα άτομα, απλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι.» 

    Δυστυχώς όμως δεν έδωσε καμία παραπάνω πληροφορία σχετικά με το ποια άτομα πέρασαν από το casting. 

    Επιπλέον ο Horn αποκάλυψε πως ήδη έχουν αρχίσει ορισμένα γυρίσματα παρ' όλο που τα επίσημα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν σε έξι εβδομάδες. 

    Τέλος, μας ενημέρωσε πως το σενάριο της ταινίας είναι πλέον έτοιμο και όπως είπαμε και παραπάνω θα διαδραματίζεται 35 χρόνια μετά τη τελευταία ταινία (ούτε ένα, ούτε δύο!) αλλά δυστυχώς δεν μας αποκάλυψε τίποτα περισσότερο για το storyline. 

    Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε μαζί σας γιατί  είμαι σίγουρη πως οι φανατικοί  των Star Wars  δεν θα έμειναν πολύ ικανοποιημένοι (όπως και εγώ!).

    To Star Wars VII θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2015.


    Update: Όπως ήταν λογικό, άμεσα άρχισαν να αποκαλύπτονται ονόματα ηθοποιών/χαρακτήρων που βρίσκονται στο cast.

    Πριν κάποιους μήνες μάθαμε για το ρομποτάκι R2-D2, και χθες αποκαλύφθηκε και το όνομα του Peter Mayhew που θα επιστρέψει ως ο θρυλικός Chewbacca (ένας από τους ελάχιστους φανταστικούς χαρακτήρες που τους έχει απονεμηθεί Lifetime Achievement Award στα Βραβεία του MTV!).

    Δήμητρα Διαμαντούλη.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Star Wars - Episode VII ολοκλήρωσε το cast, επιστρέφει ο Chewbacca! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top