F 22 Jump Street trailer: Οι Channing Tatum και Jonah Hill πάνε κολέγιο! - FilmBoy 22 Jump Street trailer: Οι Channing Tatum και Jonah Hill πάνε κολέγιο! - FilmBoy
  • Latest News

    22 Jump Street trailer: Οι Channing Tatum και Jonah Hill πάνε κολέγιο!


    Μία από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων ήταν το 21 Jump Street του 2012 - μια ταινία που μας ζωντάνεψε ξανά τη θρυλική τηλεοπτική σειρά των 80’s, κάνοντας $200 εκατομμύρια έσοδα παγκοσμίως - και φυσικά ήταν αναμενόμενο να δούμε την κινηματογραφική συνέχεια.

    Το 22 Jump Street είναι μια πιο ώριμη επανάληψη της προηγούμενης ταινίας, στην οποία ο  Channing Tatum και ο Jonah Hill φαίνεται να έχουν σοβαρέψει κάπως, καθώς ξεφεύγουν από τα σχολικά πλαίσια και μπαίνουν ως μυστικοί αστυνομικοί σε ένα τοπικό κολλέγιο.
     

    Ενώ ο Jenko (Tatum) έχει  γνωρίσει την αδελφή ψυχή στην ομάδα rugby, παράλληλα ο Schmidt (Hill) εμβαθύνει στη μποέμ τέχνη, αμφισβητώντας τη μεταξύ τους φιλία.
     

    Έτσι λοιπόν, δεν έχουν παρά να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους έχει ανατεθεί, αλλά και να δουν, αν μπορούν να έχουν μια ώριμη φιλία.
     

    Το άπαικτο δίδυμο κάνει την εμφάνιση του στο κολλέγιο με έναν άλλο αέρα… Μάλλον η φοιτητική ζωή τους ταιριάζει καλύτερα !
     

    Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές, το cast περιλαμβάνει και τους Ice Cube και Nick Offerman
    Επιπροσθέτως, ο Brad Pitt έχει γυρίσει μια σκηνή, στον ρόλο του "Peete", χαρακτήρα από την guest εμφάνιση του σε επεισόδιο της σειράς το 1988.
     

    Το «22 Jump Street» των  Phil Lord και Christopher Miller, έρχεται στην Ελλάδα στις 25 Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το ξεκαρδιστικό trailer της ταινίας και αφήστε τις εντυπώσεις σας.

    Δέσποινα Καραγεώργη.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 22 Jump Street trailer: Οι Channing Tatum και Jonah Hill πάνε κολέγιο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top