F Νέα tv spot, banners και comic poster για το 300: Rise of An Empire - FilmBoy Νέα tv spot, banners και comic poster για το 300: Rise of An Empire - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα tv spot, banners και comic poster για το 300: Rise of An Empire


    Είδατε πρόσφατα το τελευταίο και πιο ...μπαρουτοκαπνισμένο trailer των νέων 300, αρκετά ...Black Sabbath-ικό και ασορτί με το πρώτο σποτάκι.

    Οι Legandary Pictures και Warner Bros συνεχίζουν κανονικότατα την προώθηση της ταινίας, η οποία σε ένα μήνα και κάτι θα έχει κάνει πρεμιέρα σε Αμερική και Ελλάδα.

    Το νέο υλικό αποτελείται από άλλα δύο επικά σποτάκια, το πρώτο από αυτά με λίγο ..."Λεονάιντας" φλασμπάκ αλλά και τα νέα banner (καμία σχέση με τον...Bruce Banner) για να...μπανίζεις στο pc σου.

    Θύμιζουμε πως το 300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας είναι βασισμένο και πάλι σε-ακυκλοφόρητο ακόμη-graphic novel του Frank "Sin City" Miller και έχει ως επίκεντρο τον Ξέρξη.

    Εκτυλισσόμενο μετά από τα γεγονότα της μάχης των Θερμοπυλών, ο περσικός στρατός του Ξέρξη κατευθύνεται νότια προς τις μεγάλες ελληνικές πόλεις ύστερα από τη νίκη ενάντια στους 300 του Λεωνίδα.

    Η πόλη της Αθήνας βασίζεται κυρίως στον στόλο της, του οποίο ηγείται ο Θεμιστοκλής (ο Αυστραλός Sullivan Stapleton των Animal Kingdom και του περσινού Gangster Squad) ο οποίος υποχρεώνεται σε μια συμμαχία με την Σπάρτη και τον μεγάλο στρατό ξηράς που διαθέτει.

    Παρόλα αυτά ο Ξέρξης εξακολουθεί να διαθέτει μεγαλύτερο στρατό σε ξηρά και θάλασσα του οποίου ηγείται η εκδικητική διοικητής Αρτεμισία που την υποδύεται η Eva Green.

    Στη σκηνοθεσία ο Noam Murro με τον Zack Snyder να παραμένει σε πόστο σεναριογράφου και παραγωγού ενώ από το καστ των 300 επιστρέφουν ο Rodrigo Santoro (Ξέρξης), η Lena Headey (Βασίλισσα Γκόργκο) και ο David Wenham (Ντίλιος).

    Η πρεμιέρα αναμένεται στη χώρα μας στις 6 Μαρτίου από τη Village.


    Kostas Tsokos.









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα tv spot, banners και comic poster για το 300: Rise of An Empire Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top