F Αίμα, θάλασσα και χλαμύδα στο τελευταίο trailer και TV spot του 300: Rise of An Empire - FilmBoy Αίμα, θάλασσα και χλαμύδα στο τελευταίο trailer και TV spot του 300: Rise of An Empire - FilmBoy
  • Latest News

    Αίμα, θάλασσα και χλαμύδα στο τελευταίο trailer και TV spot του 300: Rise of An Empire


    Ένα μήνα και κάτι μετά από το τελευταίο trailer, οι νέοι 300 επιστρέφουν με άλλο ένα ολοκαίνουριο, για να ψηθούμε περισσότερο μέχρι το Μάρτη που θα γίνει η πρεμιέρα.

    Με την ιστορία του να είναι ξανά βασισμένη σε-ακυκλοφόρητο ακόμη-graphic novel του Frank Miller (Sin City), η υπόθεση του Rise of An Empire έχει ως επίκεντρο τον Ξέρξη και εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα της μάχης των Θερμοπυλών όπου ο περσικός στρατός του Ξέρξη κατευθύνεται νότια προς τις μεγάλες ελληνικές πόλεις ύστερα από τη νίκη ενάντια στους 300 του Λεωνίδα.

    Η πόλη της Αθήνας βασίζεται κυρίως στον στόλο της, του οποίο ηγείται ο Θεμιστοκλής (ο Αυστραλός Sullivan Stapleton των Animal Kingdom και του περσινού Gangster Squad) ο οποίος υποχρεώνεται σε μια συμμαχία με την Σπάρτη και τον μεγάλο στρατό ξηράς που διαθέτει.

    Παρόλα αυτά ο Ξέρξης εξακολουθεί να διαθέτει μεγαλύτερο στρατό σε ξηρά και θάλασσα του οποίου ηγείται η εκδικητική διοικητής Αρτεμισία που την υποδύεται η Eva Green.

    Το 300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας είναι ουσιαστικά το sequel των 300, με τα γεγονότα του να εκτυλίσσονται όμως πριν, παράλληλα αλλά και μετά από τους 300.

    Το prequel κομμάτι, λογικά θα αφορά στην ιστορία του Ξέρξη που ήταν και ο πυρήνας του ακόμα ανολοκλήρωτου κόμικ πάνω στο οποίο θα βασιζόταν η ταινία.

    Ο Zack Snyder αποχώρησε θέλοντας τελικά να reboot-άρει τον Superman αναλαμβάνοντας το περσινό επιτυχημένο εισπρακτικά αλλά άνισο Man of Steel, παραμένοντας τελικά στους 300 ως σεναριογράφος και παραγωγός, με τον άγνωστο Noam Murro (Smart People) στη σκηνοθετική καρέκλα.

    Στο καστ επιστρέφουν ο Rodrigo Santoro (Ξέρξης), η Lena Headey (Βασίλισσα Γκόργκο) και ο David Wenham (Ντίλιος), ενώ εκτός της Eva Green που αναμένεται να κλέψει την παράσταση, θα συμμετέχει και ο Jack O'Connell της σειράς Skins που θα αντικαταστήσει τον Jamie Blackley στον ρόλο του Calisto.

    Μέχρι την πρεμιέρα της 6ης Μαρτίου δείτε παρακάτω το ολοκαίνουριο trailer, πιο θεαματικό και αιματηρό από ποτέ και με μουσική υπόκρουση το "War Pigs" των Black Sabbath (που έδενε και άψογα) μαζί με ένα σποτ, όλα τα poster και banner που κυκλοφόρησαν το ενδιάμεσο διάστημα.

    Αν μη τι άλλο, η κόμικ αισθητική της ταινίας και τα slow-motion, μάς υπόσχονται εγγυημένα ένα πολύ πιο εντυπωσιακό sequel, με τις νέες θαλάσσιες σκηνές μάχης να φαίνεται από τώρα πως θα ξεχωρίζουν, κάνοντας τη διαφορά σε σχέση με την πρώτη ταινία.


    Kostas Tsokos.




    300: Rise Of An Empire trailer #4 από FilmBoy-gr

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αίμα, θάλασσα και χλαμύδα στο τελευταίο trailer και TV spot του 300: Rise of An Empire Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top