F Trailer, promo και πρώτο clip για τους Mighty 7 του Stan Lee! - FilmBoy Trailer, promo και πρώτο clip για τους Mighty 7 του Stan Lee! - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer, promo και πρώτο clip για τους Mighty 7 του Stan Lee!


    Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή την τέχνη;

    Για τον Stan "The Man" Lee, δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις.

    Όταν είσαι ο δημιουργός των Spider-Man, Iron Man, X-Men, Fantastic Four, Avengers και τόσων άλλων, δικαιούσαι να ζήσεις και ο ίδιος την κομιξοζωή για την οποία έγραφες ...έστω κι αν αυτό θα είναι σε animated μορφή!

    Οι Mighty 7, είναι μια παραγωγή των Squared Entertainment, της POW! Entertainment του Stan Lee και των Archie Comics και θα αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας βασισμένης στο κόμικ του Stan Lee με τίτλο SLAM 7.

    Στην πρώτη ταινία, η πραγματικότητα γίνεται animation και έτσι ο Stan Lee προσλαμβάνεται από την Archie Comics για να δημιουργήσει μία νέα ομάδα από υπερήρωες ...αλλά βρίσκει τον εαυτό κολλημένο στο ..."μπλοκάρισμα του συγγραφέα".

    Κάνοντας μια βόλτα με το αμάξι του στην έρημο προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό του και να του έρθουν ιδέες, ξαφνικά ένα διαστημόπλοιο θα συντριβεί μπροστά του μέσα από το οποίο ξεπροβάλλουν εφτά εξωγήινοι ήρωες με διάφορες υπερδυνάμεις.

    Τότε αποφασίζει πως είναι η τέλεια έμπνευση και ευκαιρία για να γίνουν οι επόμενοι του υπερήρωες ...μέχρι που αμέσως συνειδητοποιεί πως αυτός και οι ήρωες βρίσκονται κυνηγημένοι από τον στρατό αλλά και από εξωγήινους που κατάγονται από τον ίδιο πλανήτη με τους υπερήρωες.

    Ενεργώντας γρήγορα, ο Stan Lee αποφασίζει να μετακινήσει τους ήρωες στο σπίτι του στο Malibu όπου και θα τους διδάξει όσα πρέπει να ξέρουν για να γίνουν σωστοί υπερήρωες, προτού ριχτούν σε ένα κυνηγητό γεμάτο κωμωδία και δράση.
    "

    Στις φωνές, εκτός από τον ίδιο τον Stan Lee έχουμε και μερικά γνωστά ονόματα, με τον Armie Hammer (The Lone Ranger, Social Network) ως ο υπερδύναμος Strong Arm, τον Christian Slater ως Lazer Lord που μπορεί να ρίχνει μπάλες από λέιζερ, την Teri Hatcher (Lois and Clark, Desperate Housewives) ως η πτητική Silver Skylark, τον...Flea (!) μπασίστα των Red Hot Chilli Peppers ως Roller Man που μπορεί να μετατρέπει το σχήμα του σώματος του σε μια μεγάλξ μπάλα και να τρέχει με υπερταχύτητα, την Mayim Bialik ως Lady Lightning η οποία διαθέτει δυνάμεις υπερταχύτητας, τον Darren Criss ως Micro που-όπως θα μαντέψατε-μπορεί να μικραίνει σε μέγεθος και τον Sean Austin ως τον τηλεκινητικό Kid Kinergy.



    Τις υπόλοιπες φωνές συμπληρώνουν ο Jim Belushi ως Mr. Cross, ο αρχηγός μια μυστικής στρατιωτικής οργάνωσης που της έχει ανατεθεί να εξερευνούν κάθε θέαση UFO αλλά και ο καρα-cult Michael Ironside (X-men: First Class, Starship Troopers, Highlander 2, original Total Recall) ως Xanar, ηγέτης μιας εξωγήινης φυλής από τον πλανήτη Taegon, οι οποίοι υποδουλώνουν άλλους πλανήτες και λεηλατούν τους φυσικούς τους πόρους.

    Ο Lee μίλησε σχετικά με τη σειρά:

    "Οι SLAM 7 είναι η πρώτη 'reality style" κόμικ σειρά και το πρώτο υπερηρωικό πρότζεκτ από την Stan Lee Comics.

    Έχουμε συνδυάσει τη φαντασία με την πραγματικότητα και την κωμωδία με την περιπέτεια, με σκοπό τη δημιουργία μιας υπερηρωικής σειράς σε αντίθεση με αυτές που δημιούργησα στο παρελθόν.

    Οι απίστευτοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην animated μεταφορά, έφεραν στη ζωή αυτούς τους εξωγήινους υπερήρωες και μάλιστα ακόμα καλύτερα απ'όσο θα μπορούσα να είχα φανταστεί."

    Οι Mighty 7 θα προβληθούν για πρώτη φορά την 1η Φεβρουαρίου από το The Hub ενώ ύστερα από την animated τριλογία, θα ακολουθήσει ένα μηνιαίος κόμικ τίτλος αλλά και μια σειρά κινουμένων σχεδίων που θα ξεκινήσει το 2015.

    Μέχρι τότε δείτε παρακάτω τα πρώτα trailer και promo, αλλά και το πρώτο κλιπάκι που μόλις κυκλοφόρησε από το The Hollywood Reporter.

    Πως σας φαίνεται;
    Cheesy-ίλα του θανατά μάλλον ...αλλά φαίνεται να έχει την πλάκα του.


    Kostas Tsokos.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer, promo και πρώτο clip για τους Mighty 7 του Stan Lee! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top