F The Quiet Ones trailer: Το πολυαναμενόμενο horror της Hammer είναι εδώ - FilmBoy The Quiet Ones trailer: Το πολυαναμενόμενο horror της Hammer είναι εδώ - FilmBoy
  • Latest News

    The Quiet Ones trailer: Το πολυαναμενόμενο horror της Hammer είναι εδώ


    Σε παραγωγή της θρυλικής Hammer Films (Let Me In, The Woman in Black) και με την Lionsgate στην διανομή, κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του θρίλερ τρόμου The Quiet Ones.

    Ακόμα μια ταινία που βασίζεται σε -και καλά- πραγματικά γεγονότα και μας συστήνει τον καθηγητή Coupland (Jared Harris), που χρησιμοποιώντας ανορθόδοξες μεθόδους οδηγεί τους μαθητές του εκτός ορίων, αφού τους αναγκάζει να συμμετέχουν σε ένα επικίνδυνο πείραμα, που έχει σαν σκοπό την δημιουργία ενός κακόβουλου πνεύματος.

    Η σκηνοθεσία είναι του John Pogue που μας είχε δώσει το κάκιστο Quarantine 2: Terminal και στο καστ βρίσκουμε τους Jared Harris (The Mortal Instruments: City of Bones), Sam Claflin (The Hunger Games: Catching Fire),  Erin Richards (Open Grave) και Olivia Cooke.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.
     
    The Quiet Ones trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Quiet Ones trailer: Το πολυαναμενόμενο horror της Hammer είναι εδώ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top