F Ο σκηνοθέτης των Fast & Furious αναλαμβάνει την παραγωγή του Toymageddon - FilmBoy Ο σκηνοθέτης των Fast & Furious αναλαμβάνει την παραγωγή του Toymageddon - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης των Fast & Furious αναλαμβάνει την παραγωγή του Toymageddon


    Ο Justin Lin μπορεί να έχει ήδη αποχωρήσει από το franchise των Fast & Furious παραδίδοντας τα υπερεπιτυχημένα του ηνία στον θριλερόβιο Jame Wan (Saw, Insidious, The Conjuring), όμως δεν παύει να είναι περιζήτητος για διάφορα μπλοκμπάστερ και λοιπά χολιγουντιανά πρότζεκτ.

    Όντας κάποτε υποψήφιος για τα reboot των Terminator και Highlander, ο Lin είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την 5η ταινία του Bourne franchise, ενώ μόλις πήρε και τα δικαιώματα αφήγησης για το ντοκιμαντέρ του Sundance, με τίτλο The Battered Bastards of Baseball.

    Εκτός αυτών ένα από τα επόμενα του πρότζεκτ θα είναι και το Toymageddon για λογαριασμό της 20th Century Fox.

    Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Lin θα αναλάβει την παραγωγή και πιθανότατα την σκηνοθεσία και η υπόθεση θα αφορά ένα εργοστάσιο παιχνιδιών το οποίο ζωντανεύει και βρίσκεται σε κατάσταση...αμόκ.

    Δεν γνωρίζουμε παραπάνω πράγματα για την υπόθεση αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα πρόκειται σίγουρα για μια family-friendly περιπέτεια στα χνάρια των Jumanji, Jurassic Park και Ghostbusters.

    Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης των Fast & Furious αναλαμβάνει την παραγωγή του Toymageddon Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top