F Kung Fury trailer: Βίκινγκ, δεινόσαυροι και ο δάσκαλός του kung fu, Χίτλερ! - FilmBoy Kung Fury trailer: Βίκινγκ, δεινόσαυροι και ο δάσκαλός του kung fu, Χίτλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    Kung Fury trailer: Βίκινγκ, δεινόσαυροι και ο δάσκαλός του kung fu, Χίτλερ!


    Το πιο σπουδαίο με το Kickstarter, το Indiegogo και τα άλλα χρηματοδοτικά site είναι ότι δίνουν μια πλατφόρμα σε εκκεντρικούς ανθρώπους για να υποστηρίξουν τις καλλιτεχνικές προσπάθειες άλλων εκκεντρικών ανθρώπων, οι οποίοι δεν θα είχαν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν την εκκεντρική τους ιδέα πραγματικότητα.

    Εξάλλου, ζούμε σε έναν μάλλον εκκεντρικό κόσμο, έτσι δεν είναι;

    Το Kung Fury θα μπορούσε να είναι ταινία του Quentin Tarantino, που την έκανε μεθυσμένος, μετά από έναν ποταμό τεκίλες μαζί με τον Robert Rodriguez.

    Eμπνευσμένo από τη δεκαετία του '80  και γυρισμένο στο στυλ του Sin City, το Kung Fury ξεκινά με μια σειρά άτυχων γεγονότων, κατά τα οποία ένας φίλος ενός πρώην μπάτσου – του Kung Fury, ντε – δολοφονείται βίαια από τον πιο επικίνδυνο kung fu master εγκληματία όλων των εποχών: τον Αδόλφο Χίτλερ, the Kung Fuhrer!

    Έτσι, ο Kung Fury αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο στη ναζιστική Γερμανία, προκειμένου να σκοτώσει τον Χίτλερ και να τερματίσει τη ναζιστική αυτοκρατορία για πάντα.

    Αλλά η τρέλα δεν τελειώνει εκεί.
    Βίκινγκς, όπλα, δεινόσαυροι και μεταλλαγμένοι μοιράζονται χρόνο στην οθόνη, σε ένα από τα πιο τρελά σενάρια που έχουν βγει ποτέ στις αίθουσες.

    Κι εδώ έρχεται η δική μας συνεισφορά.
    Ο σκηνοθέτης David Sandberg παραιτήθηκε από τη δουλειά του, επένδυσε όλα του τα χρήματα στη ταινία και τώρα έμεινε από ρευστό.

    Ήδη έχει μαζέψει  $120.000 περίπου, από τα $200.000 που χρειάζεται μέσω Kickstarter.

    Για να μαζέψει και τα υπόλοιπα, έβγαλε στα ιντερνέτια ένα θεότρελο trailer που τελικά, δείχνει να επιτυγχάνει το σκοπό του (αφού ασχοληθήκαμε μέχρι και στην Ελλάδα με αυτό, σημαίνει ότι έχει απήχηση).

    Δείτε το παρακάτω και αφήστε τα σχόλιά σας.




    Kung Fury trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kung Fury trailer: Βίκινγκ, δεινόσαυροι και ο δάσκαλός του kung fu, Χίτλερ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top