F 3 Χορταστικά featurettes για το Ender's Game - FilmBoy 3 Χορταστικά featurettes για το Ender's Game - FilmBoy
  • Latest News

    3 Χορταστικά featurettes για το Ender's Game


    Με καθυστέρηση σχεδόν τριών μηνών, το Ender's Game καταφτάνει και στα μέρη μας ως το τελευταίο sci-fi που έμενε να δούμε από την περασμένη χρονιά.

    Το Ender's Game μπορεί να ήταν βασισμένο στη διάσημη και βραβευμένη sci-fi νουβέλα του Orson Scott Card αλλά δυστυχώς ατύχησε στα ταμεία αποφέροντας μόλις $62 εκατομμύρια στην Αμερική από ένα μπάτζετ των $110 και $112 με το σύνολο των παγκόσμιων εισπράξεων.

    Απόδειξη πως δεν γίνεται ένα δημοφιλές προϋπάρχον υλικό να μεταμορφώνεται πάντα σε επικερδές franchise.

    Για να πούμε και την αλήθεια, η ταινία του Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine, Rendition, Tsotsi) χωρίς να ξεχωρίζει και ιδιαίτερα και χωρίς να είναι εξίσου σκεπτόμενη όσο λένε πώς ήταν το βιβλίο, αποτέλεσε μια σχετικά φιλότιμη προσπάθεια με αξιοπρεπείς ερμηνείες, αξιόλογα εφέ και σκηνικά ιδιαίτερα "eye candy" για τους λάτρεις της sci-fi αισθητικής.

    Όσοι ψηθείτε να κυκλοφορήσετε στις αίθουσες είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε παρακάτω τρία μικρά featurettes αφιερωμένα στα ειδικά εφέ.

    Όπως και να έχει όμως...σαν να μου φαίνεται πως το 2013 ήταν τελικά η χρονιά του sci-fi από πλευράς ποσότητας παρά ποιότητας...


    Kostas Tsokos.








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3 Χορταστικά featurettes για το Ender's Game Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top