F Legends of Oz: Dorothy’s Return trailer: Κακοφτιαγμένος animated Μάγος του Οζ - FilmBoy Legends of Oz: Dorothy’s Return trailer: Κακοφτιαγμένος animated Μάγος του Οζ - FilmBoy
  • Latest News

    Legends of Oz: Dorothy’s Return trailer: Κακοφτιαγμένος animated Μάγος του Οζ


    Έχει περάσει ένας αιώνας από τότε που ο L. Frank Baum δημοσίευσε το βιβλίο του Μάγου του Οζ, και σχεδόν 75 χρόνια από τότε που η MGM κυκλοφόρησε την ομώνυμη ταινία, αλλά το Hollywood συνεχίζει να ασχολείται.

    Έχουν περάσει 3 χρόνια από το Alice in Wonderland και μόλις λίγοι μήνες από το big-budget prequel της Disney, Oz the Great and Powerful, και το 2014 θα δούμε ένα άτυπο animated sequel που ονομάζεται Legends of Oz: Dorothy’s Return.

    Η Lea Michele δανείζει τη φωνή της στην γεννημένη στο Κάνσας ηρωίδα που, όπως λέει κι ο τίτλος, επιστρέφει στο Oz και μπλέκεται σε μια πολύχρωμη περιπέτεια.

    Έχει μαζί της και πάλι τους παλιούς της φίλους, το Σκιάχτρο (με τη φωνή του Dan Aykroyd), τον Tin Man (Kelsey Grammer) και το όχι - πλέον – δειλό Λιοντάρι (Jim Belushi), για να καταπολεμήσει έναν νέο εχθρό, τον οργισμένο Jester (Martin Short), ο οποίος θέλει τον έλεγχο του Οζ.

    Το trailer που κυκλοφόρησε όμως δείχνει μια φτηνή animation ταινία (δείτε τα background στις περισσότερες σκηνές), που μάλλον ούτε εμένα που είμαι 13 μηνών δεν θα ενθουσιάσει.

    Το Legend of Oz: Dorothy’s Return θα βγει στις αίθουσες στις 9 Μαίου 2014.
    Εντυπώσεις;


    FilmGirl.




    Legends of Oz: Dorothy's Return trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Legends of Oz: Dorothy’s Return trailer: Κακοφτιαγμένος animated Μάγος του Οζ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top