F Tokarev trailer: Ο Nicolas Cage ζητά εκδίκηση από Ρώσους γκάγκστερ - FilmBoy Tokarev trailer: Ο Nicolas Cage ζητά εκδίκηση από Ρώσους γκάγκστερ - FilmBoy
  • Latest News

    Tokarev trailer: Ο Nicolas Cage ζητά εκδίκηση από Ρώσους γκάγκστερ


    Από τον Μάρτιο του Stolen έχουν περάσει σχεδόν 9 μήνες, διάστημα μεγάλο αν μιλάμε για την κινητικότητα του Nicolas Cage (αν και τον είδαμε και το καλοκαίρι στο trailer του The Frozen Ground).

    Στη καινούργια χρονιά θα τον δούμε στο θρίλερ Tokarev (;), στο οποίο ο Cage ζητά εκδίκηση από μια Ρώσικη συμμορία που απαγάγει και σκοτώνει την κόρη του, κάνοντας τον να πληρώσει για κάτι που είχε κάνει παλιά και που έβλαψε προφανώς τους γκάνγκστερ.

    Όρκοι για εκδίκηση, πυροβολισμοί, εκρήξεις και όλα τα κλισέ που περιμένουμε από ταινίες σαν κι αυτή, υπάρχουν …και όλα καλά φαίνονται, αλλά όταν βλέπω τον δυστυχή παππού Danny Glover να κάνει τον ανήσυχο μπάτσο, αναρωτιέμαι για το όριο συνταξιοδότησης των ηθοποιών του Hollywood.

    Ελπίζω ο Cage να ξεπληρώσει επιτέλους τα χρήματα που χρωστάει στην εφορία σύντομα, ώστε να σταματήσει να κάνει ταινίες-σκουπίδια όπως προφανώς είναι το Tokarev του Paco Cabezas.

    Παίζουν ακόμη η Rachel Nichols και ο Peter Stormare.
     

    Το Tokarev θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ κάποια στιγμή μέσα στο 2014.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα δικά σας σχόλια.




    Tokarev trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tokarev trailer: Ο Nicolas Cage ζητά εκδίκηση από Ρώσους γκάγκστερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top