F 300: Rise of an Empire trailer: Το τρίτο και το πιο εντυπωσιακό - FilmBoy 300: Rise of an Empire trailer: Το τρίτο και το πιο εντυπωσιακό - FilmBoy
  • Latest News

    300: Rise of an Empire trailer: Το τρίτο και το πιο εντυπωσιακό


    Το τρίτο trailer των νέων 300 μόλις κυκλοφόρησε και σε σύγκριση με αυτά του Ιουνίου και του Αυγούστου, είναι το πιο εντυπωσιακό που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

    Το "300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας" είναι κάτι σαν prequel και sequel των 300 κάτι που βροντοφωνάζει κι από το trailer, με τα γεγονότα των 300 του 2007 να μοιάζουν σαν ένα ενδιάμεσο κεφάλαιο.

    Η ταινία είναι και πάλι βασισμένη σε κόμικ/graphic novel του Frank Miller (Sin City) βασισμένο στον Ξέρξη, το οποίο δεν είναι απλά καινούριο αλλά ...ολοκαίνουριο καθώς δεν έχει πετύχει ακόμα το μάτι σε κανένα ράφι, ενώ η υπόθεση εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα της μάχης των Θερμοπυλών όπου ο περσικός στρατός του Ξέρξη κατευθύνεται νότια προς τις μεγάλες ελληνικές πόλεις ύστερα από τη νίκη ενάντια στους 300 του Λεωνίδα.

    Η πόλη της Αθήνας βασίζεται κυρίως στον στόλο της, του οποίο ηγείται ο Θεμιστοκλής (Sullivan Stapleton) ο οποίος υποχρεώνεται σε μια συμμαχία με την Σπάρτη και τον μεγάλο στρατό ξηράς που διαθέτει.

    Παρόλα αυτά ο Ξέρξης εξακολουθεί να διαθέτει μεγαλύτερο στρατό σε ξηρά και θάλασσα του οποίου ηγείται η εκδικητική διοικητής Αρτεμισία που την υποδύεται η Eva Green.

    Η τελευταία φαίνεται να είναι και αυτή που θα κλέβει την παράσταση καθώς το trailer εστιάζει περισσότερο σε αυτήν παρά στον Ξέρξη, ενώ το χλαμυδοφόρο-σπαθοφόρο θέαμα φαντάζει πιο θεαματικό και πολυποίκιλο με τις μάχες επάνω στα πλοία.

    Πέρα από το καστ που αναφέρθηκε στη σύνοψη, επιστρέφουν και από τους 300 οι Lena Headey, David Wenham, Rodrigo Santoro, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο άγνωστος Noam Murro με τον Zack Snyder να παραμένει ως παραγωγός και σεναριογράφος.

    Μια αλλαγή που δεν φαίνεται εμφανής βλέποντας την εντυπωσιακή, καλολουστραρισμένη μα και βρώμικη κόμικ αισθητική της ταινίας, να διατηρείται ανέπαφη.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται 7 Μαρτίου του 2014 (η αρχική ήταν για 22 του περασμένου Αυγούστου).

    Η γνώμη σας;


    Kostas Tsokos.



    300: Rise Of An Empire trailer #3 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 300: Rise of an Empire trailer: Το τρίτο και το πιο εντυπωσιακό Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top