F To iZombie των DC-Vertigo Comics μεταφέρεται στην τηλεόραση από το CW - FilmBoy To iZombie των DC-Vertigo Comics μεταφέρεται στην τηλεόραση από το CW - FilmBoy
  • Latest News

    To iZombie των DC-Vertigo Comics μεταφέρεται στην τηλεόραση από το CW


    Όπως φαίνεται το CW έχει πάρει παραμάζωμα όποιο κόμικ της DC μπορεί, προκειμένου να το μεταφέρει στην τηλεόραση.

    Ο Arrow που είναι βασισμένος στον ήρωα Green Arrow, βρίσκεται ήδη στο 5ο επεισόδιο της 2ης σεζόν, ο Flash ο οποίος θα κάνει γκεστ στην παραπάνω σειρά ετοιμάζεται κι αυτός, οι ανακοινώσεις για τις σειρές Gotham και Constantine είναι πρόσφατες ακόμα, την ίδια στιγμή που στα σκαριά βρίσκεται μια νέα σειρά με την Wonder Woman (προσωρινός τίτλος "Amazon") αλλά και μία ακόμα βασισμένη στον pulp χαρακτήρα των 40's με την ονομασία The Avenger.

    Αν όλα αυτά δεν σας έφταναν, μάθαμε από το Deadline πως το κανάλι CW σκοπεύει να μεταφέρει και το I, Zombie της Vertigo, της (εδώ και αρκετά χρόνια) κόμικ εταιρείας-παραρτήματος της DC, η οποία φιλοξενεί τους πιο 'περίεργους' τίτλους της.

    Το κόμικ των Chris Roberson και Michael Allred, θα αναλάβουν να αναπτύξουν σε σειρά, οι Rob Thomas και Diane Ruggiero, δημιουργός και συμπαραγωγός της σειράς Veronica Mars, αντιστοίχως.

    Πρωταγωνιστής της σειράς είναι μια κοπέλα, φοιτήτρια νοσηλευτικής  η οποία μετατρέπεται σε ζόμπι μετά από μια εγκληματική υπερφυσική διαδικασία.

    Αυτό την αναγκάζει να δουλέψει σε γραφείο ιατροδικαστή προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε ...μυαλά τα οποία αναγκάζεται να τρώει απρόθυμα προκειμένου να διατηρήσει την ανθρώπινη φύση της.

    Με κάθε μυαλό που καταναλώνει, κληρονομεί από τα πτώματα τις αναμνήσεις τους και με τη βοήθεια του ιατρικού εξεταστή-αφεντικού της και ενός αστυνομικού ντετέκτιβ, προσπαθεί να λύσει υποθέσεις ανθρωποκτονίας προκειμένου να ησυχάσει από τις ενοχλητικές φωνές που ακούγονται στο κεφάλι της.

    Η παραπάνω περιγραφή διαφέρει λίγο από το κόμικ, στο οποίο η πρωταγωνίστρια συμμαχούσε με ένα φάντασμα, μια μούμια, ένα ...σκυλο-λυκάνθρωπο και μια ομάδα από βρυκόλακες αλλά αν η σειρά προχωρήσει δεν αποκλείεται να δούμε κι αυτό το συμπληρωματικό καστ χαρακτήρων.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως το I, Zombie ήταν υποψήφιο το 2011 για το μεγάλο κόμικ βραβείο Eisner στην κατηγορία Καλύτερης Νέας Σειράς και δεν μάς φαίνεται διόλου παράξενη θεματική του, με την φορά που έχουν πάρει τελευταία τα zombie και horror στοιχεία σε κάθε μέσο που γνωρίζουμε.

    Αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις.


    Kostas Tsokos.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: To iZombie των DC-Vertigo Comics μεταφέρεται στην τηλεόραση από το CW Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top