F Son of God trailer: Κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του History Channel - FilmBoy Son of God trailer: Κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του History Channel - FilmBoy
  • Latest News

    Son of God trailer: Κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του History Channel


    Η Fox φαίνεται να πιστεύει πολύ στο Son of God, την κινηματογραφική εκδοχή της μίνι σειράς του History Channel, The Bible.

    Μετά την τεράστια κριτική επιτυχία της σειράς των 10 επεισοδίων, με πρωταγωνιστή τον Diogo Morgado ως Yιό του Θεού, το ήμισυ της μητρικής εταιρείας του δικτύου (η άλλη είναι η Disney), συνεργάστηκε με την 20th Century Fox για την προσαρμογή μιας κινηματογραφικής ταινίας 175 λεπτών, η οποία θα επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στη ζωή και την ανάσταση του Ιησού.

    Είναι η πρώτη φορά που το Hollywood ασχολείται με την Μεγαλύτερη ιστορία του κόσμου, από το Passion of the Christ το 2004.

    Κι αν εκείνο έσπασε ταμεία, φέρνοντας πίσω $600 εκατομμύρια, ήταν μάλλον επειδή υπήρχε το όνομα του Mel Gibson.

    Δε ξέρω ποιος θα πάει να δει μια ταινία 3 ωρών με τη ζωή και την Ανάσταση του Χριστού (μάλλον ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι είναι πολλοί – και σίγουρα δεν είναι ευρωπαίοι), αλλά μαντεύω πως η ταινία θα έχει μια επιτυχία στην τηλεόραση αργότερα.

    Σημειώστε ότι το Son of God θα βγει στις αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου 2014, ένα μήνα περίπου πριν το Noah του Darren Aronofsky, με το Πάσχα να φτάνει λίγο αργότερα.

    Δείτε το επίσημο trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.



     

    Son Of God trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Son of God trailer: Κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του History Channel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top