F Έρχεται και επίσημα το Saw 8! - FilmBoy Έρχεται και επίσημα το Saw 8! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται και επίσημα το Saw 8!


    Οι ταινίες Saw αποτέλεσαν την προηγούμενη δεκαετία ένα κινηματογραφικό θεσμό με τον Jigsaw να γίνεται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους από το κοινό χαρακτήρες. 

    Μετά την μέτρια υποδοχή της έβδομης 3D ταινίας, που πήγε αρκετά καλά στα ταμεία, οι παραγωγοί αποφάσισαν πως το franchise χρειαζόταν ένα διάλειμμα.

    Τρία χρόνια αργότερα η ομάδα της Lionsgate εξέφρασε την επιθυμία να επαναφέρει τις ταινίες αυτές, με το όγδοο μέρος να έχει μπει και επίσημα στα πρώτα στάδια παραγωγής. 

    Σε αυτή την απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο η απουσία κάποιας μεγάλης ταινίας τρόμου το περασμένο Halloween, μία περίοδο που τα Saw μάζευαν πολλά χρήματα στο box office.

    Tο Bloody Disgusting αναφέρει πως οι παραγωγοί δεν βιάζονται να βγάλουν την ταινία και πως δεν υπάρχει ακόμα κάποιος ηθοποιός στο καστ. 

    "Δεν φαίνεται πως οι άνθρωποι της Lionsgate βιάζονται και ακόμα ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσουν το franchise. 
    Υπάρχουν συζητήσεις για το αν θα πρέπει να αρχίσουν από την αρχή ή να συνεχίσουν εκεί που σταμάτησε το τελευταίο μέρος."

    Βέβαια με το τέλος της έβδομης ταινίας μία συνέχεια θα λειτουργούσε ταυτόχρονα σαν reboot και sequel με ένα καινούργιο Jigsaw στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

    Κάτι που ακούγεται καλύτερο από ένα remake της ιστορίας που είδαμε στην πρώτη ταινία του James Wan.

    Μπορείς εύκολα να αμφισβητήσεις την ποιότητα των ταινιών αυτών, αλλά για μία περίοδο επτά χρόνων τα Saw πρόσφεραν διασκεδαστικό ακατάλληλο σινεμά σε όλους τους ενδιαφερόμενους με αρκετές καλές στιγμές σε μία ιστορία που τα πάντα κινήθηκαν στα όρια της υπερβολής. 

    Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της 8ης ταινίας, της οποίας η επιτυχία στα ταμεία είναι μάλλον δεδομένη.

    Θέλετε να συνεχιστούν οι ταινίες Saw;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται και επίσημα το Saw 8! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top