F Noah trailer: Βιβλικό έπος από τον Darren Aronofsky - FilmBoy Noah trailer: Βιβλικό έπος από τον Darren Aronofsky - FilmBoy
  • Latest News

    Noah trailer: Βιβλικό έπος από τον Darren Aronofsky


    Το trailer του πολυαναμενόμενου Noah από τον Darren Aronofsky έφτασε, φέρνοντας μαζί του τους Russell Crowe, Emma Watson, Jennifer Connelly και δύο από κάθε ζωντανό πλάσμα της Γης.

    Προφανώς είναι η ιστορία της κιβωτού του Νώε από την Παλαιά Διαθήκη, όπου ο Θεός αποφασίζει ότι αρκετά ανέχτηκε τον αμαρτωλό κόσμο και καλεί τον Νώε να φτιάξει μια τεράστια κιβωτό, αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τον εαυτό του, την οικογένειά του και ένα ζευγάρι από όλα τα πλάσματα της γης.

    Αλλά επειδή ως Hollywood δεν μπορούμε να αφήσουμε τη ταινία μας χωρίς ίντριγκες και κάποιον φανερό villain, εμφανίζεται ο Anthony Hopkins (δηλαδή εσείς δεν θα τρελαινόσασταν αν ο φίλος σας δεν σας έβαζε στη κιβωτό για να σας σώσει από βέβαιο θάνατο;).

    Φαίνεται πάντως πως το Hollywood ζητάει συγχώρεση (…μήπως ξέρουν κάτι που εμείς όχι;), καθώς υπάρχουν άλλες δύο ταινίες που βρίσκονται στα σκαριά και σχετίζονται με το Λόγο του Θεού.

    Το πρώτο είναι το Gods and Kings - που τελικά μάλλον θα σκηνοθετήσει ο Ang Lee και όχι ο Steven Spielberg όπως ακούγονταν, και το άλλο το Exodus, από τον Ridley Scott και με πρωταγωνιστή τον Christian Bale.

    Εντάξει, αυτά αργούν, όχι όμως και το Noah, που βγαίνει στις ΗΠΑ στις 28 Μαρτίου 2014.

    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.




    Noah trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Noah trailer: Βιβλικό έπος από τον Darren Aronofsky Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top