F Need For Speed trailer: Νέες σκηνές από τη μεταφορά του videogame της EA Games - FilmBoy Need For Speed trailer: Νέες σκηνές από τη μεταφορά του videogame της EA Games - FilmBoy
  • Latest News

    Need For Speed trailer: Νέες σκηνές από τη μεταφορά του videogame της EA Games


    Με το 7ο και όπως φαίνεται πιο γεμάτο Fast and Furious να καταφτάνει του χρόνου και να αφήνει υπόνοιες πως θα τραβήξει για αρκετά ακόμη sequel, τα στούντιο έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνονται για παρόμοια αμαξάτα franchise.

    Όταν αυτό συνδυάζεται με την ήδη δοκιμασμένη συνταγή των μεταφορών videogames τότε σαν αποτέλεσμα έχουμε την πρώτη ταινία Need for Speed, του δημοφιλέστατου racing franchise της EA Games που έχει πουλήσει άνω των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως, από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς το 1994.

    Ξαναθυμίζουμε πως η ιστορία της ταινίας σε σενάριο των George και John Gatins (She's Out of My League, Real Steel), εμπνέεται από το franchise των αντίστοιχων videogames χωρίς να βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο από αυτά.

    Πρωταγωνιστής ο οδηγός-μηχανικός αυτοκινήτων Tobey Marshall (Aaron "Jesse Pinkman" Paul), ο οποίος βρίσκεται σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει το γκαράζ του το οποίο με δυσκολία κρατάει σε λειτουργία.

    Τότε, ο Tobey και η ομάδα του με την οποία χτίζει και οδηγεί αγωνιστικά αυτοκίνητα, αποφασίζουν να συνεργαστούν, αν και απρόθυμα, με τον πλούσιο και αλαζονικό πρώην οδηγό της NASCAR, Dino Brewster (Dominic Cooper).

    Όταν μια σημαντική πώληση στην μεσίστρια αυτοκινήτων Julia Bonet (Imogen Poots) ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί σώζοντας τη δουλειά του Tobey, ο Dino θα τον παγιδεύσει ενοχοποιώντας τον για ανθρωποκτονία στα πλαίσια ενός αγώνα.

    Δύο χρόνια αργότερα, ο Tobey θα αποφυλακιστεί και με τη βοήθεια των παροχών της Julia θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τον Dino και τις αστυνομικές δυνάμεις που τον κυνηγάνε, παίρνοντας την εκδίκηση του σε έναν αγώνα De Leon, το αντίστοιχο Super Bowl των underground αγώνων, αποδεικνύοντας πως ακόμα και στον φανταχτερό κόσμο των εξωτικών supercars, το αουτσάιντερ μπορεί ακόμα να τερματίσει πρώτο.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Waugh (Act of Valor) ενώ δίπλα στους ηθοποιούς που ήδη αναφέρθηκαν βρίσκονται και οι Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Scott 'Kid Cudi' Mescudi, Michael Keaton και Dakota Johnson.

    Η αμερικάνικη πρεμιέρα αναμένεται για 14 Μαρτίου του 2014 και μέχρι τότε δείτε το δεύτερο trailer που κυκλοφόρησε από την DreamWorks Pictures, μόλις δύο μήνες μετά από το πρώτο του Σεπτεμβρίου.

    Αν μη τι άλλο φαίνεται κάπως πιο στυλιζαρισμένα σκοτεινό και κουλ από τις απίθανες κασκάντες των F&F...και μήπως δεν είπαμε ό,τι παίζει ο Jesse Pinkman;


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Need For Speed trailer: Νέες σκηνές από τη μεταφορά του videogame της EA Games Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top