F Naomi Watts Updates: Diana, Birdman, St.Vincenet De van Nuys, While We’re Young, Holland Michigan - FilmBoy Naomi Watts Updates: Diana, Birdman, St.Vincenet De van Nuys, While We’re Young, Holland Michigan - FilmBoy
  • Latest News

    Naomi Watts Updates: Diana, Birdman, St.Vincenet De van Nuys, While We’re Young, Holland Michigan


    Μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. 
    Η ευγενική παρουσία της σε συνδυασμό με την ξεχωριστή ομορφιά της αναδεικνύεται πάντα, μέσα από οποιαδήποτε ταινία και αν συμμετέχει. 

    Το υποκριτικό της ταλέντο είναι αναμφισβήτητο και ίδια έχει γνωρίσει την επιτυχία πολλές φορές. 

    Έχει πρωταγωνιστήσει σε όλα σχεδόν τα κινηματογραφικά είδη και την έχουμε παρακολουθήσει από ανεξάρτητα φιλμ, μέχρι ακριβές παραγωγές, όπου πάντα η ίδια δίνει τον καλύτερό της εαυτό. 

    Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μεγάλα βήματα, έχω την εντύπωση ότι τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα από την Naomi

    Δείχνοντας τουλάχιστον μια δεκαετία μικρότερη, έχει όλο το χρόνο και τις δυνατότητες για να μας εντυπωσιάσει με τις επόμενες μελλοντικές δουλειές της.
    Σήμερα θα αναφερθούμε στις ταινίες που θα την δούμε προσεχώς.


    Diana


    Την επίσημη ανακοίνωση της ταινίας την έχουμε πληροφορηθεί εδώ και πολύ καιρό
    Ανά διαστήματα μαθαίναμε νέα με διάφορα poster και teaser trailer που κατά καιρούς κατέφθαναν, μέχρι και την κυκλοφορία του επίσημου trailer

    Τώρα χρονικά βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση του promo, αφού η ταινία καταφθάνει στις 28 Νοεμβρίου.

    Την πρώτη φορά που ακούσαμε ότι η Naomi Watts θα υποδυθεί την αγαπημένη σε όλους πριγκίπισσα Νταϊάνα, τότε αυτόματα αποκτήσαμε μεγάλες προσδοκίες.

    Όταν είδαμε και τις πρώτες εικόνες με την Naomi στον πολυσυζητημένο ρόλο,  επιβεβαιώσαμε τις εικασίες μας ότι θα βλέπαμε μια βιογραφική ταινία υψηλού επιπέδου και ίσως μια ερμηνεία ζωής για την ηθοποιό.

    Η διάκριση με μια υποψηφιότητα για Oscar έμοιαζε βέβαιη. 
    Ήταν εύκολο να υποθέσει κανείς ότι στην τελετή απονομής του 2014, η ηθοποιός θα λάμβανε την τρίτη κατά σειρά και κατά πάσα πιθανότητα τυχερή υποψηφιότητά της. 

    Έφαγε όμως ένα μικρό στραπάτσο με τον ρόλο που φιλοδοξούσε να της δώσει την 3η της υποψηφιότητα στα πλαίσια της γενικότερης αποδοχής που σίγουρα θα ήθελε να αποκτήσει για την προσέγγισή της στον χαρακτήρα της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

    Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα ακούγεται ότι είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό. 
    Η ταινία προβλήθηκε τον Σεπτέμβρη σε Αμερική και Αγγλία, με την πληθώρα των κριτικών να κατακεραυνώνει την ταινία του Oliver Hirschbiegel.

    Χαρακτηρίστηκε ως μιας κακής ποιότητας τηλεταινία με την σκηνοθετική ματιά του Hirschbiegel να είναι ανύπαρκτη και το σενάριο του Stephen Jeffreys βασισμένο στο βιβλίο του 2001 της Kate Snell, να θεωρείται too cheesy. 

    Η υπόθεση επικεντρώνεται στα 2 τελευταία χρόνια της ζωής της διάσημης πριγκίπισσας, με το μεγαλύτερο μέρος να εστιάζει στο χρονικό της σχέσης που διατηρούσε με τον χειρουργό  Dr.Hasnat Khan (Naveen Andrews) μέχρι και το τραγικό τους τέλος. 

    Εμείς πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να διαπιστώσουμε αν όντως τα πράγματα είναι τόσο απογοητευτικά όπως περιγράφονται.

    Όπως αναφέρει και ο Κώστας, όντως η συμμετοχή της Naomi αποτελεί ερμηνευτική εγγύηση. 
    Αλλά όταν η ταινία χωλαίνει από παντού, δεν ξέρω αν η ίδια μπορεί να σωθεί. 

    Μέχρι στιγμής η ίδια έχει διχάσει τους κριτικούς, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να είναι όλοι ευχαριστημένοι δεδομένου ότι ο ρόλος της αποτελεί ένα αγαπημένο υπαρκτό πρόσωπο, οπότε η σύγκριση γίνεται αυτόματα.

    Όσον αφορά για την ερμηνεία της λοιπόν, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. 
    Έχουμε δει άλλωστε ταινίες με κακές κριτικές να λαμβάνουν υποψηφιότητες.

    Τρανό παράδειγμα αποτελεί το The Blind Side που όχι μόνο εξασφάλισε μια υποψηφιότητα για την Sandra Bullock, αλλά της χάρισε και το Oscar καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο πρόσφατο παρελθόν.


    Birdman


    Η συμμετοχή της σε κωμωδίες  δεν είναι αναμενόμενη, αλλά φαίνεται ότι η ίδια στρέφεται περισσότερο στο συγκεκριμένο είδος στο προσεχές διάστημα. 
    Πρώτη κατά σειρά έρχεται η κωμωδία Birdman.

    Κεντρικός ήρωας της ιστορίας είναι ένας ξοφλημένος ηθοποιός, ο Riggan Thompson (Michael Keaton), ο οποίος είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν όταν είχε ενσαρκώσει έναν μεγάλο superhero, τον Birdman. 

    Θέλοντας να στρέψει μετά από καιρό το ενδιαφέρον του κοινού στο πρόσωπό του, θα πρωταγωνιστήσει σε ένα θεατρικό ανέβασμα στο Broadway. 

    Προσπαθεί να συγκεντρώσει και πάλι το ενδιαφέρον αυτή την φορά όχι με κάποιο φιλμ μεγάλης παραγωγής, αλλά με το θεατρικό ανέβασμα  του What We Talk About When We Talk About Love που αποτελεί βιβλίο, στο οποίο παρουσιάζεται μια συρραφή από μικρές ιστορίες, όλες γραμμένες από τον Raymond Carver.

    Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα τα θέματα που έχει με την οικογένειά του, αλλά και με τον εαυτό του, καθώς είναι ιδιαίτερα εγωιστής.

    Η Naomi Watts μάλλον θα έχει τον ρόλο της συζύγου, ενώ η Emma Stone θα υποδυθεί την κόρη του. 

    Στους υπόλοιπους ρόλους συναντάμε τους Edward Norton, Andrea Riseborough στο ρόλο της φίλης του Riggan, τον Zach Galifianakis και την Amy Ryan

    Σενάριο και σκηνοθεσία ανήκει στον Alejandro Gonzalez Inarritu (Biutiful) που μας έχει χαρίσει τα Amores Perros, 21 Grams και Babel

    Οπότε μάλλον έχουμε να περιμένουμε ένα γλυκόπικρο αποτέλεσμα αν και η ταινία χαρακτηρίζεται αποκλειστικά ως κωμωδία, ένα είδος που ο πολύ καλός Μεξικανός σκηνοθέτης δεν είχε ασχοληθεί μέχρι πρότινος.

    Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον προηγούμενο Μάρτιο και έχουν ήδη ολοκληρωθεί. 
    Ημερομηνία κυκλοφορίας όμως δεν έχει δοθεί ακόμα, αλλά πιθανότατα να προβληθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχές καλοκαιριού δηλαδή.


    St.Vincenet De van Nuys


    Επόμενη κωμωδία που θα πρωταγωνιστήσει είναι το St.Vincenet De van Nuys σε σενάριο και σκηνοθεσία του Theodore Melfi
    Η υπόθεση δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη, αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον.

    Ένα μικρό αγόρι που οι γονείς του έχουν πρόσφατα χωρίσει θα αποκτήσει έναν ασυνήθιστο φίλο στο πρόσωπο του μισάνθρωπου, φωνακλά, στριφνού, είρωνα και βετεράνου πολέμου που ζει δίπλα. 
    Το όνομα αυτού είναι St.Vincenet De van Nuys.

    Αυτός ο γείτονας λοιπόν, που σίγουρα τον λες δύσκολο άνθρωπο, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον νεαρό, στηρίζοντάς τον στις αποφάσεις του, την χρονική στιγμή που ο μικρός το έχει περισσότερο ανάγκη.

    Η Naomi Watts θα υποδυθεί την Daka μια Ρωσίδα πόρνη, με αισθητική που έχει μείνει στην δεκαετία του ‘80. 
    Σαν εικόνα κεντράρει το ενδιαφέρον και αν όντως ο ρόλος είναι τόσο αβανταδόρικος όσο φαντάζομαι, τότε νομίζω ότι θα εκπλαγούμε ευχάριστα μα μια κωμική ερμηνεία της ηθοποιού. 

    Στο ρόλο του δύστροπου άντρα είχε αρχικά ακουστεί το όνομα του τιτανομέγιστου Jack Nicholson, αλλά τελικά υπέγραψε ο Bill Murray.
    Ίσως καλύτερα έτσι, γιατί ο Nicholson έχει υποδυθεί στο παρελθόν αντίστοιχους ρόλους με αποκορύφωμα τον ρόλο του δύστροπου Melvin στο As Good as It Gets, για το οποίο κέρδισε το τρίτο του Oscar.

    Σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να μην εκφράσω την τεράστια λύπη μου όταν άκουσα κάποιους μήνες νωρίτερα ότι ο αγαπημένος μας Jack αποσύρεται από την ενεργό δράση. 

    Δεν πειράζει…, μας αφήνει πίσω του ένα τεράστιο συνολικό έργο, με κορυφαίες ερμηνείες και ταινίες ορόσημα στην ιστορία του κινηματογράφου, στις οποίες θα συνεχίζουμε να ανατρέχουμε για να θαυμάζουμε πάντα το τεράστιο υποκριτικό του ταλέντο. 
    Σίγουρα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς των προηγούμενων δεκαετιών που είχε την τύχη να δει η μεγάλη οθόνη. 

    Για να επιστρέψουμε στο St.Vincenet De van Nuys τώρα, είναι οπωσδήποτε μια ευκαιρία για τον Bill Murray για να δείξει όλα όσα μπορεί. 

    Το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τους Melissa McCarthy, Chris O’Dowd, Terrence Howard, Kimberly Quinn και Scott Adsit.

    Η ταινία βρίσκεται σε post-production στάδιο και αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα στις 11 Απριλίου 2014, αν βέβαια η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν τροποποιηθεί έως τότε.


    While We’re Young


    Αυτή την περίοδο η ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα του While We’re Young.
    Η ταινία προέρχεται από τον Noah Baumbach (του Frances Ha), ο οποίος εκτός από την σκηνοθεσία, υπογράφει και το σενάριο. 

    Από ότι έχει ανακοινωθεί η υπόθεση περιλαμβάνει τόσο κωμικές, όσο και δραματικές προεκτάσεις. 
    Το ύφος του φιλμ είναι δύσκολο να το χαρακτηρίσουμε αυτή την στιγμή και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το πρώτο trailer, έτσι ώστε να δούμε ποιο από τα δύο στοιχεία ο Baumbach θα επιλέξει να τονίσει περισσότερο. 

    Η ιστορία έχει ως εξής. 
    Ένας οξύθυμος κινηματογραφιστής που ασχολείται αποκλειστικά πλέον με τα ντοκιμαντέρ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην σχέση με την σύζυγό του, καθώς οι δυο τους έχουν ρουτινιάσει επικίνδυνα. 

    Η γνωριμία τους με ένα νεαρότερο ζευγάρι θα σταθεί η αφορμή για να χαλαρώσει εκείνος και η γυναίκα του. 
    Οι νέοι τους φίλοι έχουν ελεύθερο πνεύμα και θα τους παρασύρουν σε τρελές καταστάσεις που το ζευγάρι δεν τολμούσε ούτε καν φανταστεί. 

    Στους ρόλους του καθωσπρέπει ζευγαριού συναντάμε τους Ben Stiller και Naomi Watts, ενώ το νεότερο ηλικιακά ζευγάρι θα αποτελούν οι Amanda Seyfried και Adam Driver.

    Η ταινία θα προβληθεί μέσα στο 2015 και μέχρι τότε έχουμε αρκετά να πληροφορηθούμε ακόμα.


    Holland, Michigan


    Η πιο ευχάριστη είδηση σχετικά για τα κινηματογραφικά νέα της ηθοποιού αποτελεί η συμμετοχή της στο θρίλερ Holland, Michigan που σηματοδοτεί την επιστροφή της στο είδος των ταινιών που ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ.

    Η ίδια αναλαμβάνει τον ρόλο μιας γυναίκας που υποπτεύεται ότι ο σύζυγός της την απατά. 
    Χωρίς να το επιδιώξει, βρίσκεται να μπλέκεται και εκείνη σε μια εξωσυζυγική σχέση. 

    Το πραγματικά σοκαριστικό γεγονός για εκείνη είναι ότι θα ανακαλύψει το σκοτεινό μυστικό του συζύγου της, καθώς εκείνος διατηρεί μια παράλληλη ζωή που μέχρι πρότινος κρατούσε κρυμμένη. 

    Είναι ένας serial killer και αυτό σημαίνει ότι ο  χαρακτήρας της Watts σίγουρα θα προτιμούσε καλύτερα το πρώτο σενάριο που είχε πλάσει στο μυαλό της περί απιστίας του συζύγου.

    Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Errol Morris που έχει ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία με τον χώρο του ντοκιμαντέρ. 
    Είχε κερδίσει και Oscar μάλιστα για το The Fog of War (2003).

    Κινηματογραφική ταινία από άποψη μυθοπλασίας έχει να κάνει από το 1991, όπου είχε σκηνοθετήσει το ξεχασμένο θρίλερ The Dark Water.

    Κρίνοντας από το ύφος του δημιουργού, το Holland, Michigan θα κυμανθεί περισσότερο σε θρίλερ μυστηρίου, αν και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η ταινία παρουσιαστεί εν τέλει ως μαύρη κωμωδία, είδος που επίσης χαρακτηρίζει τον Morris.

    Το φιλμ βρίσκεται σε αρχικό στάδιο παραγωγής και μόνο ο χρόνος θα λύσει όλες τις απορίες μας. 
    Προσωπικά θα προτιμούσα ένα δυνατό θρίλερ με την Naomi σε πρώτο πλάνο.

    Πρόκειται λοιπόν για το πιο ενδιαφέρον επόμενο βήμα της ηθοποιού, σε σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Andrew Sodroski

    Νάσος Κυριακίδης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Naomi Watts Updates: Diana, Birdman, St.Vincenet De van Nuys, While We’re Young, Holland Michigan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top