F Οι Ben Affleck και Matt Damon σχεδιάζουν τη μεταφορά του Sleeper από την DC Comics - FilmBoy Οι Ben Affleck και Matt Damon σχεδιάζουν τη μεταφορά του Sleeper από την DC Comics - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Ben Affleck και Matt Damon σχεδιάζουν τη μεταφορά του Sleeper από την DC Comics


    Το δίδυμο των κολλητών φίλων Ben Affleck και Matt Damon παραμένει σταθερά δεμένο μετά από τόσα χρόνια, ακόμα κι αν έχει περάσει αρκετός καιρός μετά από το Όσκαρ σεναρίου για το "Good Will Hunting".

    Σύμφωνα με το Variety, ο ρόλος του Ben Affleck ως νέος Batman και η αποτυχία του Daredevil, δεν θα είναι η μόνη ενασχόληση του με το είδος καθώς σκέφτεται να συνεργαστεί ξανά με τον Matt Damon και να αναλάβουν την παραγωγή του Sleeper, για λογαριασμό των DC Entertainment και της Warner.

    Αν σας έλεγε ή δεν σας έλεγε κάτι ο τίτλος, μάθετε πως ήταν στα σκαριά να μεταφερθεί από το 2008, με τον Sam Raimi ως παραγωγό και πρωταγωνιστή ...τον Tom Cruise (μπρρρ), σχέδια που ευτυχώς τελικά ναυάγησαν (αν και ο Raimi κάτι θα μπορούσε να καταφέρει).

    Η σειρά των Ed Brubaker (σενάριο) και Sean Phillips ξεκίνησε να εκδίδεται το 2003 και κράτησε για δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε ουσιαστικά ως spin-off μιας άλλης γνωστής κόμικ σειράς, των WildC.A.T.S.

    Η υπόθεση του περιστρέφεται γύρω από τον Holden Carver, έναν μυστικό πράκτορα ο οποίος είχε τη δυνατότητα να νιώθει αδιαπέραστος από κάθε πόνο και να το μεταδίδει αυτό σε όποιον άγγιζε, χάρη στη σύντηξη του με ένα εξωγήινο τεχνούργημα.

    Μια μυστική οργάνωση του αναθέτει να εισχωρήσει σε μια εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον TAO έναν κακό από το σύμπαν των υπερηρωικών WildC.A.T.S., με τον Carver να καταλήγει να ερωτεύεται ένα μέλος των κακών, την επονομαζόμενη Miss Misery.

    Για όσους γνωρίζουν γνωρίζουν τις δουλειές του πολυβραβευμένου Ed Brubaker (όπως το πρόσφατο Fatale), πρόκειται για μια σειρά τοποθετημένη σε noir σύμπαν.

    Με την ενασχόληση του Affleck (The Town, Argo) λογικά θα έχουμε κάτι μεταξύ αυτού και ενός στυλιζαρισμένου action thriller.

    Μέχρι στιγμής είναι πολύ νωρίς και δεν έχουν ανακοινωθεί πιθανοί σκηνοθέτες και ηθοποιοί ενώ εκτός των Damon-Affleck και της εταιρείας τους Pearl Street Films, θα ανακατευτούν και οι τηλεοπτικοί Shawn Ryan ("The Shield",  "The Chicago Code") και David Wiener ("The Killing") οι οποίοι θα υπογράψουν το σενάριο.

    Υποσχόμενα τα ονόματα των συντελεστών και μέχρι να έχουμε νεότερες εξελίξεις, εσείς μπορείτε να ρίξετε ένα βλέφαρο στο προαναφερθέν Fatale του Brubaker αλλά και τα Gotham Central, Criminal και την περίοδο που έγραφε τον Captain America.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Ben Affleck και Matt Damon σχεδιάζουν τη μεταφορά του Sleeper από την DC Comics Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top