F Ανάβει ξανά το πράσινο φως για την βιογραφία του Whitey Bulger από τον Ben Affleck - FilmBoy Ανάβει ξανά το πράσινο φως για την βιογραφία του Whitey Bulger από τον Ben Affleck - FilmBoy
  • Latest News

    Ανάβει ξανά το πράσινο φως για την βιογραφία του Whitey Bulger από τον Ben Affleck


    Ben Affleck εις ...πολλαπλούν θα μπορούσε να ονομαστεί αυτό το ποστ, καθώς από τότε που κέρδισε το Όσκαρ για το Argo και ανακοινώθηκε ως νέος Batman, ο Affleck ακούγεται για όλο και περισσότερα πρότζεκτ.

    Η βιογραφία του Whitey Bulger είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, με τον Affleck να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και τον κολλητό του Matt Damon βασικό υποψήφιο για το ρόλο, αλλά από τότε δεν είχε ακουστεί κάποια περαιτέρω εξέλιξη.

    Ο Bulger που ζει ακόμα στα 84 του χρόνια, υπήρξε ξακουστή φιγούρα του οργανωμένου εγκλήματος, στην Βοστόνη της Μασαχουσέτης.

    Το στυλ του παρομοιάζονταν με αυτό ενός Ρομπέν των Δασών, ο οποίος στόχευε βαρόνους των ναρκωτικών και παράνομες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών ενώ από το 1975, υπηρέτησε ως πληροφοριοδότης για το FBI, το οποίο αγνόησε τον πρότερο βίο του σε αντάλλαγμα πληροφοριών για την ιταλοαμερικάνικη μαφία.

    Μέχρι το 1994 και παρέμενε ασύλληπτος μέχρι που συνελήφθη πρόσφατα πριν δύο χρόνια καταζητούμενος για 19 δολοφονίες που είχε διαπράξει.

    Σύμφωνα με το Deadline άναψε πάλι το φως για το συγκεκριμένο πρότζεκτ με τον Aaron Stockard των Gone Baby Gone και The Town να αναλαμβάνει το σενάριο για λογαριασμό της Warner ενώ θυμίζουμε πως ο σκηνοθέτης Barry Levinson (The Bay, What Just Happened) ετοιμάζει τη δική του εκδοχή πάνω στον ίδιο χαρακτήρα, με το βιογραφικό Black Mass από το οποίο αποχώρησε ο Johnny Depp αλλά παρέμεινε ο Joel Edgerton.

    Όσο για τον...Batfleck θα τον ξαναδούμε στα Runner Runner και Batman/Superman, ενώ αυτή τη στιγμή γυρίζει το Gone Girl με τον David Fincher, ετοιμάζει το They Live By Night ως επόμενη σκηνοθετική του προσπάθεια αλλά και το πιλοτικό του The Middle Man  για λογαριασμό της Fox.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανάβει ξανά το πράσινο φως για την βιογραφία του Whitey Bulger από τον Ben Affleck Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top