F Ο Ben Affleck αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του crime drama The Middle Man - FilmBoy Ο Ben Affleck αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του crime drama The Middle Man - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ben Affleck αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του crime drama The Middle Man


    Ανάμεσα σε Batman, Terrence Malick (To The Wonder) και David Fincher (Gone Girl) ο Ben Affleck αρχίζει να ακούγεται σε όλο και περισσότερα πρότζεκτ.

    Φέτος θα τον δούμε να συμπρωταγωνιστεί με τον Justin Timberlake στο Runner Runner ενώ μόλις ανακοινώθηκε πως θα αναλάβει χρέη σκηνοθέτη και executive παραγωγού στον πιλότο του The Middle Man, για λογαριασμό της Fox.

    To The Middle Man είναι τοποθετημένο στη Βοστόνη των '60s και αφορά την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ του πράκτορα του FBI Rudy MacAteer και του εμπιστευτικού Ιρλανδοαμερικάνου πληροφοριοδότη του, Mickey Flood.

    Ο Rudy έχει σκοπό να βγάλει από τη μέση την ιταλοαμερικάνικη μαφία αλλά αναγκάζεται να παρακάμψει τους νόμους που υποσχέθηκε να επιβάλει, με αποτέλεσμα οι δράσεις του διδύμου να δώσουν το έναυσμα για την εκκίνηση της ιρλανδοαμερικάνικης μαφίας.

    Στο crime drama των Fox και Pearl Street Films θα συμμετέχει και ο υποψήφιος για Emmy, σεναριογράφος Glenn Gordon Caron ("Medium," "Moonlighting"), ενώ στην παραγωγή που θα ξεκινήσει το Γενάρη του 2014 θα συνεργαστεί και ο Chay Carter των Argo, The Town, Gone Baby Gone.

    Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται πάνω κάτω για το ίδιο team με το οποίο συνεργάστηκε ο Affleck και άρχισε να φτιάχνει όνομα σαν σκηνοθέτης.

    Αναμένουμε τα καλύτερα...


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ben Affleck αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του crime drama The Middle Man Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top