F Review: I Spit On Your Grave 2 - FilmBoy Review: I Spit On Your Grave 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Review: I Spit On Your Grave 2


    Το απαγορευμένο και για δεκαετίες λογοκριμένο I Spit on Your Grave (1978) απέκτησε πριν τρία χρόνια το δικό του καλογυαλισμένο remake από τον Steven R. Monroe, καταφέρνοντας  να κοντράρει στα ίσα τον προκάτοχο του και ν’ αφήσει συνολικά πολύ καλές εντυπώσεις.

    Φυσικά δεν μπόρεσε να σοκάρει ή να πιάσει αδιάβαστους τους σημερινούς θεατές των Saw, Hostel, A Serbian Film, Human Centipede κτλ. με τον τρόπο που το έκανε το original στο άβγαλτο κοινό της τότε εποχής, τηρουμένων των αναλογιών όμως έδωσε το δικό του στίγμα και μας προσέφερε μερικές πραγματικά αξιομνημόνευτες δολοφονίες!

    Ύστερα λοιπόν από το – δικαιολογημένο - εκδικητικό ξέσπασμα της γοητευτικότατης Sarah Butler στο πρώτο μέρος, ήρθε η σειρά της εξίσου πανέμορφης Jemma Dallender να δείξει στους ανισόρροπους βασανιστές της, τι εστί βερίκοκο!

    Με τον ίδιο σκηνοθέτη στο τιμόνι αλλά καινούρια σεναρική ομάδα από πίσω του, το φιλμ επιχειρεί να πάει ένα βήμα παραπέρα το όλο franchise παρουσιάζοντάς μας μια ολοκαίνουρια ιστορία εκδίκησης, που έχει ως στόχο να τεστάρει τα νεύρα και τις αντοχές μας σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό...

    Διαβάστε ολόκληρο το review στο Horrorant.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: I Spit On Your Grave 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top