F 4 Clips, 2 featurettes και το extended trailer του White House Down - FilmBoy 4 Clips, 2 featurettes και το extended trailer του White House Down - FilmBoy
  • Latest News

    4 Clips, 2 featurettes και το extended trailer του White House Down


    Καλώς το κι ας άργησε για άλλο ένα blockbuster του φετινού καλοκαιριού που σε μας κυκλοφορεί το διάστημα Σεπτέμβρη-Οκτώβρη.

    Διόλου τυχαία το Λευκός Οίκος: Η Πτώση που άνοιξε 28 Ιουνίου στην Αμερική ήταν άλλη μία από τις τρανταχτές εισπρακτικές αποτυχίες του καλοκαιριού (λέγε με και Lone Ranger, R.I.P.D κλπ),l μιας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το μπάτζετ του, ούτε με τη βοήθεια των παγκόσμιων εισπράξεων.

    Συγκεκριμένα στοίχισε 150, στην Αμερική έφερε μόλις κοντά στα ...73 και με τις παγκόσμιες έφτασε το σύνολο των...170 όταν θα έπρεπε να έχει πατήσει 300άρι και βάλε για να αφήσει ικανοποιημένους τους παραγωγούς.

    Για τους θεατές που το τραβάει ο οργανισμός να σκοτώσουν την ώρα με μια τυπική αμερικανιά, από αυτές που είναι τιγκαρισμένες στα κλισέ αλλά βλέπονται αβίαστα, το White House Down θα προσφέρει ένα ευχάριστο δύωρο χωρίς να είναι και η καλύτερη περιπέτεια-αμερικανικά που έχεις δει στη ζωή σου (διάβασε το review ΕΔΩ)..

    Προετοιμαστείτε λοιπόν λίγο πριν πάτε στην αίθουσα, με την καθιερωμένη μάζωξη από κλιπάκια, featurette από τα γυρίσματα αλλά και το τελευταίο extended trailer που είχε κυκλοφορήσει.


    Clips



     


     


    Featurettes






    Extended Trailer



    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 4 Clips, 2 featurettes και το extended trailer του White House Down Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top