F Ο Leonardo Di Caprio στη παραγωγή της νέας μεταφοράς του Island of Dr Moreau - FilmBoy Ο Leonardo Di Caprio στη παραγωγή της νέας μεταφοράς του Island of Dr Moreau - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Leonardo Di Caprio στη παραγωγή της νέας μεταφοράς του Island of Dr Moreau


    Το The Island of Dr Moreau εκδόθηκε πρώτη φορά το 1896 και η ιστορία του αφορούσε τον επιζήσαντα ναυαγίου Edward Prendick ο οποίος κατέληγε στο νησί του Δρ. Μορό, ενός επιστήμονα της γενετικής που προσπαθούσε να φτιάξει μια νέα ράτσα πλασμάτων, πειραματιζόμενος πάνω σε ζώα.

    Όντας ένα από τα πιο πολυδιασκευασμένα μυθιστορήματα, το Νησί του Δρ Μορό του H.G. Wells (War of The Worlds, The Invisible Man, The Time Machine) ετοιμάζεται να μεταφερθεί για μια ακόμα φορά στη μεγάλη οθόνη, την υπ'αριθμόν 6η.

    Σύμφωνα με το Deadline, την παραγωγή θα αναλάβει ο Leonardo Di Caprio για λογαριασμό της Warner Bros., μέσω της εταιρείας παραγωγής του Appian Way και σε συνεργασία με την Mad Hatter Entertainment (How To Train Your Dragon, The Strangers).

    Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Brian McGreevy και Lee Shipman της σειράς Hemlock Grove (θυμηθείτε το trailer εδώ)  και ας ελπίζουμε να μας κάνουν να ξεχάσουμε την κακή ταινία του 1996 από τον John Frankenheimer (με τους Val Kilmer και Marlon Brando) που κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο με πολλούς καυγάδες και προβληματικά γυρίσματα.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Leonardo Di Caprio στη παραγωγή της νέας μεταφοράς του Island of Dr Moreau Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top