F Homeland season 3 trailer: Κατασκοπευτικά ακούσματα από την Adele - FilmBoy Homeland season 3 trailer: Κατασκοπευτικά ακούσματα από την Adele - FilmBoy
  • Latest News

    Homeland season 3 trailer: Κατασκοπευτικά ακούσματα από την Adele


    To Homeland (διαβάστε εδώ το review της 2ης σεζόν) είναι μια σειρά που σε κρατάει σε τρομερή αγωνία μέχρι το τέλος της κάθε season και που χτίζει πολύπλοκους και μυστηριώδεις χαρακτήρες, επεισόδιο το επεισόδιο.

    Το teaser trailer της 3ης season που έρχεται στις 29 Σεπτεμβρίου απο το Showtime, μας δείχνει με ένα πιο λυρικό τρόπο το πόσο έντονες είναι οι σχέσεις της Carrie (Claire Danes) με τον στόχο/έρωτα της Brody (Damian Lewis) και τον μέντορα/συνάδελφο της Saul (Mandy Patinkin).

    Στη λυρικότητα συμβάλει και επανεκτέλεση του "Lovesong" των The Cure απο την Adele που τείνει να γίνει η φωνή των κατασκοπευτικών ταινιών/σειρών.

    Αναπάντητα ερωτήματα για το που θα καταλήξει ο Brody, για το αν είναι πιο δυνατή η θέληση για εκδίκηση, η αγάπη για την οικογένεια ή η επίτευξη του προσωπικού του στόχου, ελπίζουμε να απαντηθούν στον τρίτο κύκλο
    της σειράς που έχει σαρώσει τα EMMY.

    Προσωπικά βρίσκομαι στα μέσα του 2ου κύκλου και ελπίζω ένα, αντίστοιχο σε ποιότητα με τη σειρά, review να έρθει  πριν τις 29 του Σεπτέμβρη. 

    Stay tuned.


    Τάσος Σαμπάρ.


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Homeland season 3 trailer: Κατασκοπευτικά ακούσματα από την Adele Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top