F Οι 12 Πίθηκοι γίνονται σειρά και ο πιλότος παίρνει το πράσινο φως - FilmBoy Οι 12 Πίθηκοι γίνονται σειρά και ο πιλότος παίρνει το πράσινο φως - FilmBoy
  • Latest News

    Οι 12 Πίθηκοι γίνονται σειρά και ο πιλότος παίρνει το πράσινο φως


    Μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας ετοιμάζεται να γνωρίσει νέα μεταφορά στη μικρή οθόνη.

    Ο λόγος για το 12 Monkeys (1995) του Terry Gilliam που αποτέλεσε και μία από τις σημαντικότερες ταινίες των 90's, για το οποίο πριν από λίγο διάστημα είχαμε μάθει πως θα μεταφερθεί στην τηλεόραση από το κανάλι Syfy.

    Ο Terry Gilliam είχε χρησιμοποιήσει ως πηγή έμπνευσης το μικρού μήκους La Jetie (1962) του Chris Marker και όπως θα θυμόμαστε η ιστορία της ταινίας αφορούσε την προσπάθεια του κατάδικου James Cole (Bruce Willis) να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να μαζέψει πληροφορίες για την προέλευση ενός θανατηφόρου ιού που από το 1996 έως το 2035 είχε εξαφανίσει το 99% του πληθυσμού.

    Η σειρά δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς πλοκή και χαρακτήρες θα περιλαμβάνει, ούτε αν είναι ανακατεμένοι ο Terry Gilliam ή κάποιος από το ορίτζιναλ καστ.

    Γνωρίζουμε μόνο, πως αυτές τις μέρες δόθηκε και επίσημα το πράσινο φως για τα γυρίσματα του ωριαίου πιλοτικού επεισοδίου, την παραγωγή του οποίου έχουν αναλάβει οι Universal Cable Productions και Atlas Entertainment της ορίτζιναλ ταινίας, με σκοπό να ξεκινήσουν το Νοέμβρη.

    Σεναριογράφοι και συμπαραγωγοί θα είναι οι Terry Matalas και Travis Fickett ("Terra Nova," "Nikita") και executive producers οι Charles Roven (Man of Steel, The Dark Knight Trilogy) και Richard Suckle (American Hustle, The International).

    Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;
    Ανυπομονείτε για το πιλοτικό;



    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι 12 Πίθηκοι γίνονται σειρά και ο πιλότος παίρνει το πράσινο φως Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top