F Η fantasy-action σειρά 'Mariah Mundi and the Midas Box' μεταφέρεται στον κινηματογράφο. - FilmBoy Η fantasy-action σειρά 'Mariah Mundi and the Midas Box' μεταφέρεται στον κινηματογράφο. - FilmBoy
  • Latest News

    Η fantasy-action σειρά 'Mariah Mundi and the Midas Box' μεταφέρεται στον κινηματογράφο.


    Το The Adventurer: The Curse of the Midas Box είναι βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα Mariah Mundi and the Midas Box” του G.P. Taylor και τα δικαιώματα του μόλις αποκτήθηκαν από τις Image Entertainment και The Film Arcade κατά τη διάρκεια του φετινού Toronto International Film Festival.

    Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο 17χρονος Mariah Mundis (μα...είναι όνομα αυτό για αγόρι;), η ζωή του οποίου γίνεται άνω κάτω όταν οι γονείς του εξαφανίζονται και ο νεότερος αδερφός του απάγεται από έναν άγνωστο εχθρό.

    Για να καταφέρει να τους φέρει πίσω θα χρειαστεί να συμμαχήσει με τον αινιγματικό Will Charity και να ακολουθήσουν τα ίχνη μέχρι το σκοτεινά μαγευτικό Prince Regent Hotel.

    Στο τεράστιο και ατμοκίνητο αυτό ξενοδοχείο θα ανακαλύψουν ένα κρυμμένο σύμπαν από τέρατα, σκοτεινά μυστικά και ένα προ καιρού χαμένο κειμήλιο που χαρίζει υπερφυσική καταστροφική δύναμη σε όποιον το κατέχει.

    Με την τύχη του κόσμου και της οικογένειας του να βρίσκεται σε κίνδυνο, ο Mariah θα ρισκάρει τα πάντα για να διαλευκάνει την κατάρα του Midas Box και να εμποδίσει τον κακό Otto Luger να το αποκτήσει.

    Το σενάριο είναι των Gavin Scott (Small Soldiers), Christian Taylor (Teen Wolf series, Star Wars:The Clone Wars) και Matthew Huffman, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο άγνωστος Jonathan Newman και πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι  Karl Richards (The Expatriate), Ibon Cormenzana (Blackthorn), Ignasi Estape (Blackthorn) και Peter Bevan (The Numbers Station).

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Michael Sheen, Lena Headey, Sam Neill, Ioan Gruffudd και Aneurin Barnard.

    Το The Adventurer: The Curse of the Midas Box θα κυκλοφορήσει  τους επόμενους μήνες, αρχικά σε video-on-demand και αργότερα στις αίθουσες της Αμερικής ξεκινώντας από το Los Angeles και τη Νέα Υόρκη.

    Αναμένουμε το πρώτο trailer...


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η fantasy-action σειρά 'Mariah Mundi and the Midas Box' μεταφέρεται στον κινηματογράφο. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top