F The Last Days on Mars trailer: Ο Liev Schreiber βρίσκει ζωή στον Άρη - FilmBoy The Last Days on Mars trailer: Ο Liev Schreiber βρίσκει ζωή στον Άρη - FilmBoy
  • Latest News

    The Last Days on Mars trailer: Ο Liev Schreiber βρίσκει ζωή στον Άρη


    Μόλις εμφανίστηκε στα ιντερνέτια το επίσημο trailer για το sci-fi θρίλερ The Last Days on Mars του Ruairi Robinson, με πρωταγωνιστή τον Liev Schreiber και τους Elias Koteas, Romola Garai, Olivia Williams και Tom Cullen να τον συνοδεύουν.

    Την τελευταία ημέρα της πρώτη επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ένα μέλος του πληρώματος της διαστημικής βάσης Τάνταλος πιστεύει ότι έχει κάνει μια εκπληκτική ανακάλυψη - απολιθωμένα στοιχεία βακτηριακής ζωής.

    Απρόθυμος να αφήσει το πλήρωμα βοήθειας να πάρει όλη τη δόξα, παρακούει τις  εντολές για να φύγει και βγαίνει για την ‘παράνομη’ αποστολή να συλλέξει περαιτέρω δείγματα.

    Τελικά, μια ανασκαφή ρουτίνας μετατρέπεται σε καταστροφή όταν το πορώδες έδαφος καταρρέει και πέφτει σε μια βαθιά ρωγμή.

    Οι συντετριμμένοι συνάδελφοί του προσπαθούν να ανακτήσουν το σώμα του, αλλά όταν ένας άλλος από το πλήρωμα εξαφανίζεται επίσης, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι η μορφή ζωής που ανακάλυψαν δεν είναι νεκρή.

    Καθώς η ομάδα αρχίζει να καταρρέει, η μόνη τους ελπίδα είναι η επικείμενη άφιξη του σκάφους βοήθειας, Aurora.


    Η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε VoD στις 31 Οκτωβρίου, πριν εμφανιστεί στις αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.


    Last Days On Mars trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last Days on Mars trailer: Ο Liev Schreiber βρίσκει ζωή στον Άρη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top