F A New Dawn: Θα είναι πράγματι αυτός ο τίτλος του νέου Star Wars; - FilmBoy A New Dawn: Θα είναι πράγματι αυτός ο τίτλος του νέου Star Wars; - FilmBoy
  • Latest News

    A New Dawn: Θα είναι πράγματι αυτός ο τίτλος του νέου Star Wars;


    Τα μόνα νέα που ακούμε το τελευταίο διάστημα για το 7ο Επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων, αφορούν κυρίως το κάστ.

    Την τελευταία φορά διαβάσατε τις φήμες σχετικά με την ανάμειξη των Rachel Hurd-Word και Alex Pettyfer, για τους οποίους δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη, με το κάστινγκ να συνεχίζεται αυτό τον καιρό στη Νέα Υόρκη, περιμένοντας να μάθουμε για τρεις νεαρούς ηθοποιούς που θα υποδυθούν νέους κεντρικούς χαρακτήρες, δύο άντρες και μία γυναίκα.

    Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η πρώτη φήμη για το ποιος θα είναι ο επίσημος τίτλος της νέας ταινίας.

    Σύμφωνα με πηγές του site Movieweb που βρίσκονται κοντά στην προ-παραγωγή της ταινίας, υπάρχουν αρκετοί τίτλοι τους οποίους σκέφτονται οι Disney - LucasFilm και ο πρώτος που βγήκε στην επιφάνεια είναι....Star Wars: Episode VII - A New Dawn.

    Επιπλέον οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ενδέχεται να δούμε ξανά τα εμβληματικά Millennium Falcon και την καντίνα Mos Eisley καθώς αυτό το διάστημα στήνονται τα σκηνικά τους στα Pinewood Studios.

    Πως σας φαίνεται το A New Dawn σαν πιθανός τίτλος;
    Προσωπικά μου αρέσει από τη στιγμή που μοιάζει να συνδέεται και με το A New Hope από την κλασική τριλογία.

    Θυμίζουμε πως η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο στα Pinewood Studios του Λονδίνου με σκηνοθέτη τον J.J. Abrams των Star Trek: Into Darkness και Super 8 ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για Δεκέμβρη του 2015.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A New Dawn: Θα είναι πράγματι αυτός ο τίτλος του νέου Star Wars; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top