F Vampire Academy trailer: Οι φυλές των βρικολάκων δε λένε να μονιάσουν - FilmBoy Vampire Academy trailer: Οι φυλές των βρικολάκων δε λένε να μονιάσουν - FilmBoy
  • Latest News

    Vampire Academy trailer: Οι φυλές των βρικολάκων δε λένε να μονιάσουν


    Άλλο ένα trailer κινηματογραφικής μεταφοράς από μοσχοπουλημένη σειρά βιβλίων μόλις κυκλοφόρησε.

    Βασισμένο στην υπερεπιτυχημένη σειρά βιβλίων της Richelle Mead, το Vampire Academy έχει ως πρωταγωνίστρια της ιστορίας την Rose Hathaway (Zoey Deutch) η οποία ανήκει στο είδος των Dhampir.

    Οι Dhampir είναι μια φυλή μισών ανθρώπων-μισών βρυκολάκων οι οποίοι φυλάνε τους Moroi μια ειρηνική και θνητή φυλή βαμπίρ που ζουν ανάμεσα μας, με την Rose να καλείται να αναλάβει την κληρονομιά της και να προστατεύσει τους Moroi από την αιμοδιψή αθάνατη φυλή των Strigoi.

    Σκηνοθετεί ο Mark Waters των Mean Girls, Freaky Friday, Ghosts of Girlfriends Past, The Spiderwick Chronicles και Mr Popper's Penguins  και συμπρωταγωνιστούν οι Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Sarah Hyland, Cameron Monaghan, Sami Gayle, Claire Foy, Ashley Charles έχοντας δίπλα τους Gabriel Byrne, Olga Kurylenko και Joely Richardson.

    Σαν πρώτο δείγμα και όπως αναμενόταν απευθύνεται κυρίως σε teen κοινό, ακροβατώντας ως συνήθως ανάμεσα σε Twilight και Mortal Instruments.

    Θα έχουμε νέο franchise ή νέο εισπρακτικό πάτο αλά Beatiful Creatures και The Host;
    Θα τα μάθουμε όλα στις 14 Φεβρουαρίου του 2014.

    Μέχρι τότε, οι φαν δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε από τη Weinstein Company αλλά και μερικές φωτογραφίες και...σχολιάστε ελεύθερα στο γνωστό σημείο.


    Kostas Tsokos.


    Vampire Academy trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vampire Academy trailer: Οι φυλές των βρικολάκων δε λένε να μονιάσουν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top