F Lone Survivor trailer: Ο Mark Wahlberg αναζητά Ταλιμπάν ...και τους βρίσκει - FilmBoy Lone Survivor trailer: Ο Mark Wahlberg αναζητά Ταλιμπάν ...και τους βρίσκει - FilmBoy
  • Latest News

    Lone Survivor trailer: Ο Mark Wahlberg αναζητά Ταλιμπάν ...και τους βρίσκει


    H τελευταία ταινία του σκηνοθέτη Peter Berg ήταν το γιγαντιαίο Battleship της  Universal αλλά σε σύγκριση με τη νέα του ταινία, Lone Survivor, είναι εντελώς άνιση σε μέγεθος.

    Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε μόλις χθες, και δείχνει τον Mark Wahlberg στο ρόλο ενός πεζοναύτη της μονάδας SEAL του Ναυτικού (από τότε που έγινε γνωστό ότι αυτή η μονάδα έπιασε τον Bin Laden, όλες οι ταινίες θα έχουν SEAL πεζοναύτες), σε μια αποστολή για να πιάσουν έναν Ταλιμπάν.

    Είναι μια αληθινή ιστορία, βασισμένη στο βιβλίο Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of SEAL Team 10, του Marcus Luttrell.

    Αυτή η συγκεκριμένη πραγματική ιστορία έχει μείνει ως μια δραματική στιγμή στην πρόσφατη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ, και αυτό το trailer δείχνει ότι ο Berg την παίρνει πολύ σοβαρά.

    Πολύ πιθανόν, σε μερικά χρόνια να το γιορτάζουν και σαν εθνική εορτή.
    Για όλα είναι ικανοί…

    Taylor Kitsch, Ben Foster, Emile Hirsch και ο Eric Bana είναι επίσης μέρος του cast, αλλά όπως υποδηλώνει ο τίτλος, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά για μερικούς από αυτούς.

    Το Lone Survivor θα ανοίξει για Όσκαρική συμμετοχή στη Νέα Υόρκη στις 27 Δεκεμβρίου, και θα βγει στις αίθουσες στις 10 Ιανουαρίου 2014.

    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.


     
    Lone Survivor trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lone Survivor trailer: Ο Mark Wahlberg αναζητά Ταλιμπάν ...και τους βρίσκει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top