F Jackass Presents: Bad Grandpa trailer: Ο Knoxville επιστρέφει ...παππούς - FilmBoy Jackass Presents: Bad Grandpa trailer: Ο Knoxville επιστρέφει ...παππούς - FilmBoy
  • Latest News

    Jackass Presents: Bad Grandpa trailer: Ο Knoxville επιστρέφει ...παππούς


    Το μόνο που χρειαζόμασταν τώρα ήταν μια ταινία που βασίζεται εξ ολοκλήρου στον Johnny Knoxville ντυμένο παππού.

    Από την άλλη, βλέποντας το trailer του Jackass Presents: Bad Grandpa, ίσως να έχω άδικο που κακοχαρακτηρίζω τον τύπο που έκανε καριέρα κάνοντας επώδυνες φάρσες …στον εαυτό του.

    Εδώ, ο Knoxville λέει εξυπνάδες και κάνει τρομακτικές φάρσες μπροστά σε αγνώστους, αυτή τη φορά έχοντας τη βοήθεια του Jackson Nicoll, το παιδί στο The Fighter.

    Αυτή είναι η τέταρτη ταινία Jackass που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, οπότε ο καθένας ξέρει τι να περιμένει από τον Bad Grandpa, ωστόσο, το χιούμορ είναι ελαφρώς λιγότερο …κάφρικο.

    Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες όπου υπήρχαν μόνο φάρσες και οι διάφορες αχαρακτήριστες πράξεις, στο Jackass Presents: Bad Grandpa υπάρχει μια ιστορία ανάμεσα στις φάρσες του.

    Ο παππούς οδηγεί τον εγγονό του στον πατέρα του σε ένα μεγάλο road trip, και στις διάφορες πόλεις που συναντούν, το δίδυμο αναλώνεται σε …ξέρετε.

    Σχεδόν μίσησα τις προηγούμενες ταινίες του Jackass (καμία δεν είδα ολόκληρη), αλλά ομολογώ ότι τούτο ίσως έχει κάποια πλάκα και κάποιο ενδιαφέρον.

    Το Jackass Presents: Bad Grandpa βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 25 Οκτωβρίου 2013.
    Δείτε το trailer και θέλω τη δική σας γνώμη.



    Jackass Presents: Bad Grandpa trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jackass Presents: Bad Grandpa trailer: Ο Knoxville επιστρέφει ...παππούς Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top