F Όλα όσα πρέπει να δείτε και να ξέρετε πριν τη προβολή του The Wolverine - FilmBoy Όλα όσα πρέπει να δείτε και να ξέρετε πριν τη προβολή του The Wolverine - FilmBoy
  • Latest News

    Όλα όσα πρέπει να δείτε και να ξέρετε πριν τη προβολή του The Wolverine


    Όσα Red κι αν κυκλοφορήσουν, όσα R.I.P.D κι αν καταποντιστούν στα ταμεία, ξέρουμε πολύ καλά πως η φετινή κόμικ σοδειά είναι τα Iron Man 3, Man of Steel, o Wolverine και ο 2ος Thor με υπότιτλο The Dark World.

    Λίγο πριν ξεκινήσει η Αυγουστιάτικη ντάγκλα και αρκετό καιρό πριν από τον Νοέμβρη όπου θα παρακολουθήσουμε το The Dark World, ο νέος 'αυτόνομος' Wolverine σκάει στις αίθουσες παράλληλα με την Αμερική ...όταν πέρσι το The Dark Knight Rises κυκλοφορούσε μια βδομάδα πριν και παρ'όλα αυτά το είδαμε τέλη Αυγούστου.

    Με τα περισσότερα blockbuster που κυκλοφόρησαν αυτήν την εποχή, να έχουν πατώσει στα ταμεία μας, ο Wolverine δεν ευελπιστούμε να τα πάει καλύτερα όσο κι αν μοιάζει παράδοξο που θα τον δούμε παράλληλα με την Αμερική.

    Οι πρώτες κριτικές πάντως, προσφέρουν τα αναμενόμενα ...πολύ καλύτερο από το X-Men Origins: Wolverine και ταυτόχρονα χειρότερο από X-Men 2 και First Class.

    Όσοι δεν έχετε το νου σας μόνο στα μπάνια, τους κώλους και πλουσιοθρεμμένα βρετανικά μωρά σε έναν κόσμο με άλλα τόσα εκατομμύρια που πεθαίνουν της πείνας ...μπορείτε να ξεχαστείτε για λίγο και να ψηθείτε για το φαινόμενο El Wolverinio, με την παραδοσιακή μάζωξη οπτικού υλικού.

    Αρχή με τέσσερα σποτάκια, τα δύο international



     


     




     

    Στη συνέχεια ακολουθούν άλλα τέσσερα κλιπάκια με αποσπάσματα από τις σκηνές δράσης της ταινίας (αυτή με το τρένο παίζει και να τα σπάει).






     

    Αν πάλι ενδιαφέρεσαι και λίγο για τους χαρακτήρες, θα κλείσουμε με τέσσερα featurette αφιερωμένα στους Wolvie, Harada, Viper και Yukio.






     

    Λίγο πριν το φινάλε όμως, έχουμε και δηλώσεις από τον σκηνοθέτη James Mangold.

    Γνωρίζουμε πως η υπόθεση του Wolverine θα ήταν αρχικά μια αυτοτελής ιστορία χωρίς κάποια άλλη σύνδεση με τις ταινίες των X-Men, κάτι που στην πορεία άλλαξε με το The Wolverine να εκτυλίσσεται τελικά κάποιο χρονικό διάστημα μετά το X-Men: The Last Stand (το cameo-όνειρο με την Jean Grey).

    Με το επερχόμενο X-Men: Days of Future Past να ετοιμάζεται για κυκλοφορία το 2014, o σκηνοθέτης δήλωσε πρόσφατα στο SFX για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τον συσχετισμό με κείνη την ταινία:

    "Έχουμε μιλήσει με τον Bryan Singer ο οποίος έχει δει όσα έχουμε κάνει.

    Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί και να δέσουμε τα πράγματα μεταξύ τους αλλά η δική μας ταινία ήταν ήδη σε διαδικασία παραγωγής πριν επιστρέψει ο Bryan στους X-Men και αποφασίσουν τι ήθελαν να κάνουν με αυτή την ταινία.

    Εμείς κρατήσαμε το πρόγραμμα μας και η ταινία μας στέκεται από μόνη της, έτσι ώστε να φτάσουμε το ταξίδι του Wolverine στο τέλος του."

    Φυσικά όλα αυτά σημαίνουν πως ενώ ο Wolverine στέκεται αυτόνομα σαν μια δική του ταινία (και όχι ένα μετριότατο X-sequel όπως κατάντησε στο X-Men Origins), στην πορεία πρόσθεσαν και μια σύνδεση με το επερχόμενο X-Men.

    Ένας χρόνος έμεινε μόνο και αφού θα ξαναδούμε τον Wolverine εκεί...δεν γινόταν να μην υπάρξει και η ανάλογη after credits σκηνή...για την οποία ήδη έχουν βουήξει τα διαδίκτυα...αλλά δεν θα σας την αποκαλύψουμε ακόμα.

    Τα υπόλοιπα στο review του Γιώργου Καραμάνου.

    Οι υπόλοιποι...ακονίστε τα νύχια σας, δείτε μερικά μπόνους μπανεράκια και ραντεβού στις αίθουσες.


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλα όσα πρέπει να δείτε και να ξέρετε πριν τη προβολή του The Wolverine Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top