F Ο Neil Blomcamp σκέφτεται το District 10 αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά - FilmBoy Ο Neil Blomcamp σκέφτεται το District 10 αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Neil Blomcamp σκέφτεται το District 10 αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά


    Ύστερα από την sci-fi έκπληξη του 2009 και της τελευταίας δεκαετίας που λέγεται District 9, γνωρίζαμε για κάποια σχέδια που θα έφταναν μέχρι και τριλογία.

    Ο καιρός πέρασε, ο Neil Blomcamp προχώρησε με το πολυαναμενόμενο Elysium, που θα αποτελέσει για εκείνον το επόμενο μεγαλύτερου μπάτζετ βήμα, αλλά εμείς ακόμα περιμένουμε κάποια ανακοίνωση για τη συνέχεια της ταινίας που έβαλε στο χάρτη τον Νοτιοαφρικανό σκηνοθέτη και μας σύστησε ένα διαφορετικό είδος επιστημονικής φαντασίας.

    Πρόσφατα, σε δηλώσεις του στο Wired ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως έχει γράψει ένα προσχέδιο 18 σελίδων για το District 10 και χωρίς να δώσει λεπτομέρειες δήλωσε πως η ιστορία είναι "fucking cool".

    Τα κακά νέα είναι πως δεν νιώθει ακόμα έτοιμος για να αφοσιωθεί πραγματικά στο sequel με το μέλλον του να παραμένει αβέβαιο.

    Υποθέτουμε πως θα θέλει πρώτα να ολοκληρώσει το Chappie αφού ο Blomcamp αρνήθηκε ακόμα και να αναλάβει κάποιο πρότζεκτ για το Star Wars που του πρότεινε ο παραγωγός του Elysium, Simon Kinberg.

    Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε, αλλά καλύτερα να πάρει το χρόνο του και να μην βιαστεί.

    'Άλλωστε και το Elysium, αποτελεί ουσιαστικά το επόμενο λογικό βήμα και θα μπορούσαμε να το δούμε σαν ένα άτυπο sequel, της αισθητικής του Blomcamp.


    Kostas Tsokos.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Neil Blomcamp σκέφτεται το District 10 αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top