F Robert De Niro και John Travolta για πρώτη φορά μαζί, στο trailer του Killing Season‏ - FilmBoy Robert De Niro και John Travolta για πρώτη φορά μαζί, στο trailer του Killing Season‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Robert De Niro και John Travolta για πρώτη φορά μαζί, στο trailer του Killing Season‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δεν ξέρω πόσο ακόμα πάτο μπορούν να πιάσουν οι John Travolta και Robert De Niro αλλά ...για μισό λεπτό ...μόλις το κατάφεραν, πρωταγωνιστώντας για πρώτη φορά στην ίδια ταινία.

    Ο De Niro υποδύεται τον βετεράνο του πολέμου της Βοσνίας, Benjamin Ford που απομονώθηκε από την οικογένεια του και τον υπόλοιπο κόσμο και ζει σε μια καμπίνα στα Απαλλάχια Όρη, προκειμένου να ξεχάσει της οδυνηρές αναμνήσεις από τον πόλεμο.

    Μια μέρα τον επισκέπτεται ο Travolta ως ο χαμένος κυνηγός Emil Kovac, με την κακή προφορά και την γελοία γενειάδα και ο De Niro του ανοίγει την πόρτα του, μην γνωρίζοντας πως στην πραγματικότητα είναι ένας Σέρβος στρατιώτης που έχει σχεδιάζει να τον εκδικηθεί για κάτι που συνέβη κατά τη διάρκεια του πολέμου...




    Τα υπόλοιπα τα μαντεύετε και θα δείτε κιόλας στο επίσημο trailer του Killing Season, με το άγριο κυνηγητό που θα ακολουθήσει σε βουνά και λαγκάδια θυμίζοντας το The Hunted του William Friedkin (με Tommy Lee Jones και Benicio Del Toro) αλλά προσωπικά περισσότερο μου έκανε αίσθηση το πόσο πέθανα στο γέλιο βλέποντας τον De Niro να τις τρώει, να σαβουριάζεται και να διαπερνάει πόρτες μετά από επικούς κλώτσους, συνοδεία της επιτηδευμένα ...'βαλκανικής' προφοράς του Travolta (Ποιοι Superman και General Zod; ...εδώ να δείτε!).

    Συμπρωταγωνιστούν οι Milo Ventimiglia (That's My Boy) και Elizabeth Olin (When In Rome),  ενώ σκηνοθετεί ο χαμένος Mark Steven Johnson που δυσκολεύομαι να θυμηθώ αν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του, μια έστω "watchable" ταινία (και του φυλάω ...τσωκιάτικο το γεγονός πως έχει ήδη σφαγιάσει δύο κόμικ ήρωες, τους Daredevil και Ghost Rider).


    Η κυκλοφορία αναμένεται για 12 Ιουλίου στην Αμερική από τις Nu Image και Millennium Films αν και το ράφι του βίντεοκλαμπ κόβω να της ταιριάζει περισσότερο γάντι.


    Killing Season trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Robert De Niro και John Travolta για πρώτη φορά μαζί, στο trailer του Killing Season‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top