F Ο John C.Reilly στο Guardians of the Galaxy και η σύνδεση με τους Avengers - FilmBoy Ο John C.Reilly στο Guardians of the Galaxy και η σύνδεση με τους Avengers - FilmBoy
  • Latest News

    Ο John C.Reilly στο Guardians of the Galaxy και η σύνδεση με τους Avengers


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Σε προηγούμενο ποστ είχαμε αναφερθεί για τις εκπληκτικά ...ανέλπιστες προσθήκες των Glenn Close και Benicio Del Toro για τους Guardians of The Galaxy της Marvel.

    Μία ακόμη από αυτές φημολογούνταν πως θα είναι και του John C.Reilly (Carnage, We Need To Talk About Kevin, Step Brothers), κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε από το Deadline.

    Αρχικά ακουγόταν πως θα ερμήνευε τον Ronan the Accuser, έναν εκπρόσωπο επιβολής του νόμου από την εξωγήινη φυλή των Kree που πρωτοεμφανίστηκε στο Fantastic Four νο65 του 1967.

    Τελικά και μετά από διάφορα ιντερνετικά updates που έσκασαν μύτη, ο John C.Reilly θα αποτελέσει ένα ακόμα μέλος των ...



    ...Nova Corps και μάλιστα τον αρχηγό του σώματος Rhomann Dey.

    Ο Rhomann Dey ήταν ο αρχηγός των Nova Corps στον πλανήτη Xandar, μέχρι που ο πλανήτης τους καταστράφηκε από τον διαστημικό πειρατή Zorr (...Zorr-ικα τα πράματα δηλαδή!).

    Φαινομενικά όλοι είχαν σκοτωθεί συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας του Rhomann Dey και έτσι ο τελευταίος ορκίστηκε εκδίκηση κυνηγώντας και παλεύοντας με τον Zorr κατά μήκος του γαλαξία.

    Κάποια στιγμή πληγώθηκε θανάσιμα, έμεινε παράλυτος και αναγκάστηκε να ψάξει για αντικαταστάτη.

    Το διαστημικό πλοίο του τέθηκε σε τροχιά προς τη Γη όπου ο Zorr είχε βρει καταφύγιο και εκεί επέλεξε έναν άνθρωπο, τον Richard Rider για να κληρονομήσει την δύναμη του (πολύ Green Lantern μου κάνει αυτό).

    Ενώνοντας το μυαλό του με τον Rider, ο τελευταίος νόμιζε αρχικά πως πρόκειται για κάποιο όνειρο μέχρι που συνειδητοποίησε ότι ο Zorr υπάρχει στ'αλήθεια και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο, αποδεχόμενος τη δύναμη του και παίρνοντας το όνομα ...Nova!

    Η ιστορία έχει πολύ ψωμάκι ακόμα και δεν είμαστε σίγουροι αν όλα αυτά θα τα δούμε επακριβώς έτσι.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως για μια ακόμη φορά έχουμε υπονοούμενα για την ύπαρξη ενός από τους πιο γνωστούς underrated χαρακτήρες της Marvel και αν υπάρξει περίπτωση να δούμε ΚΑΙ τον Nova ...τότε να είστε σίγουροι πως οι Guardians έχουν πολύ πιο πλούσια μυθολογία απ'όσο νομίζαμε.

    Με ρέγουλο μόνο, μην μας τα κάνετε σαλάτα με τον υπερπληθυσμό χαρακτήρων εκεί στη Marvel ...αν και με τους Avengers έδειξαν πως ξέρουν να χειρίζονται σωστά τέτοια θέματα.

    Μιας και αναφερθήκαμε εκεί, ο Joss Whedon που συχνά-πυκνά αναφέρεται με ενθουσιασμό για την ταινία του James Gunn, αποκάλυψε πως τελικά δεν θα συνδέονται οι Guardians με το Avengers 2:



    "Αυτή τη στιγμή ακολουθούμε τους Guardians που γυρίζονται στα Shepperton Studios ...αλλά δεν θα δείτε να ανταλλάσσουμε μέλη του καστ.

    Κάθε ταινία είναι το δικό της κομμάτι και έτσι πρέπει να είναι ...εκτός αν ξαφνικά παραβώ τους κανόνες μου και γράψω ένα πολύ διαφορετικό σενάριο ...κάτι που δεν το αποκλείω."

    Αν και μας εμπαίζει λίγο ο Joss δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει αυτό, γιατί και ο 3ος Iron Man δεν είχε και κάποια ιδιαίτερη σύνδεση με τη 2η Κινηματογραφική Φάση των Εκδικητών.

    Από την άλλη γνωρίζαμε για τους Guardians πως ο "big Marvel villain" Thanos, θα πραγματοποιούσε εκεί την εισαγωγή του, για να τον ξαναδούμε στο Avengers 2.

    Ίσως τελικά να συνεχίσουν όλες οι ταινίες της 2ης Φάσης σε πιο αυτόνομο προφίλ και ο Thanos αποτελέσει τον κύριο κακό στο Avengers 3.

    Η αλήθεια είναι πως οι 2οι Εκδικητές είναι ήδη υπερφορτωμένοι μετά και τις προσθήκες των αδερφών Quicksilver και Scarlet Witch και απ'ότι φαίνεται, αν απουσιάσουν οι Guardians τότε τον μεγάλο διαγαλαξιακό χαμό θα τον περιμένουμε για το Avengers 3.

    Θυμίζουμε πως το υπόλοιπο καστ των Guardians of The Galaxy, συμπληρώνουν οι Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Michael Rooker, Ophelia Lovibond, Lee Pace και Karen Gillan και η κυκλοφορία αναμένεται για 1η Αυγούστου του 2014.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο John C.Reilly στο Guardians of the Galaxy και η σύνδεση με τους Avengers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top