F Horror review: Grave Encounters 2, Lords of Salem, Citadel, The Body (El Cuerpo) - FilmBoy Horror review: Grave Encounters 2, Lords of Salem, Citadel, The Body (El Cuerpo) - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Grave Encounters 2, Lords of Salem, Citadel, The Body (El Cuerpo)

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant 


    Grave Encounters 2 review

    Υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία στο να κάνεις sequel σε found footage ταινία.

    Υποτίθεται ότι αυτές οι ταινίες βασίζονται σε τυχαία περιστατικά, σε υλικό ‘που βρέθηκε’, σε ωμά γεγονότα που κάποιος έτυχε να κρατάει μια κάμερα και να τα αποθανάτισε.

    Όσο το σκέφτομαι, τόσο λιγότερα θυμάμαι - το S-VHS δε πιάνεται γιατί το θρυλικό (η πρώτη ταινία που φέραμε στις αίθουσες, ντε) V/H/S ήταν ανθολογία με πέντε διαφορετικές ιστορίες, και στο sequel απλώς φτιάξαμε άλλες τόσες.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
     


    The Lords of Salem review

    Κι όμως ο σκληροπυρηνικός  ροκάς Rob Zombie με το Lords of Salem έφτασε αισίως στην έκτη μεγάλου μήκους ταινία του.

    Με πιστό κοινό να τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο στις αίθουσες όσο και στους συναυλιακούς χώρους που εμφανίζεται, έχει καταφέρει ν’ αφήσει το στίγμα του στην κινηματογραφική βιομηχανία  τρόμου εφευρίσκοντας ένα απόλυτα προσωπικό στιλ που εξυμνείται συχνά-πυκνά απ’ την κριτική, διχάζοντας την ίδια στιγμή τους horror fans όσο κανένας άλλος.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Citadel review

    Ύστερα από  την προβολή του Citadel στο περασμένο Φεστιβάλ Κινηματογράφου SXSW στο Austin του Texas, ο Ιρλανδός Ciarán Foy με την πρώτη του αυτή ολοκληρωμένη απόπειρα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του horror κοινού – που τίμησε το φιλμ του με το αντίστοιχο βραβείο -  αλλά και να βάλει γερά θεμέλια στην πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική του καριέρα.

    Δεν είναι τυχαίο πως  το φιλμ απέκτησε αμέσως διανομή, λαμβάνοντας την ίδια στιγμή εξαιρετικές κριτικές... 
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    The Body (El Cuerpo) review

    Με νωπές ακόμα τις μνήμες από το παγκόσμιο ισπανικό hit Julia’s Eyes, ο συν-σεναριογράφος του Oriol Paulo, αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία με τούτο το υπέρ-φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο ατμοσφαιρικό θρίλερ, του οποίου το remake όπως μαθαίνω ετοιμάζεται ήδη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

    Ένα φιλμ από τους παραγωγούς των Orphanage και Julia’s Eyes, που επιθυμεί...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Grave Encounters 2, Lords of Salem, Citadel, The Body (El Cuerpo) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top