F Η Natalie Portman σε ρόλο μαζορέτας για τις ανάγκες του Dare Me‏ - FilmBoy Η Natalie Portman σε ρόλο μαζορέτας για τις ανάγκες του Dare Me‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Η Natalie Portman σε ρόλο μαζορέτας για τις ανάγκες του Dare Me‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Mέχρι να την ξαναδούμε στο sequel του Thor με υπότιτλο The Dark World, η Natalie Portman έχει ήδη στα πλάνα της τα επόμενα σχέδια της.

    Ένα από αυτά σύμφωνα με το Deadline, είναι και το Dare Me από τον σκηνοθέτη Michael Sucsy (του μέτριου The Vow),  βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Megan Abbott.

    Το βιβλίο εκδόθηκε πέρσι και η σύνοψη του έχεις ως εξής:

    "Οι Addy Hanlon και Beth Cassidy είναι οι μαζορέτες που όλα τα κορίτσια φοβούνται και θαυμάζουν, όντας οι αδιαφιλονίκητοι ηγεμόνες του βασιλείου του λυκείου τους.

    Τα πάντα θα αλλάξουν όταν φτάσει ένας νέος προπονητής ...




    ...ο Coach French ο οποίος με την κουλ, επιβλητική και χαρισματική του παρουσία, θα ανατρέψει την ιεραρχία των κοριτσιών και θα καταφέρει στην πορεία να κερδίσει την υποταγή τους.

    Στη συνέχεια όμως, ένα συγκλονιστικό γεγονός θα διαταράξει την εύθραυστη ειρήνη τους και μια αστυνομική έρευνα θα αρχίσει να κυκλώνει τον προπονητή και την ομάδα.

    Καθώς η σεζόν των κοριτσιών φτάνει στο τέλος της, οι Addy and Beth θα αναγκαστούν να διαλέξουν πλευρά τώρα που τα πράγματα σοβαρεύουν και γίνονται πιο επικίνδυνα.
    "

    H παραγωγή είναι της Fox και της Karen Rosenfelt των Twilight ενώ τη σεναριακή προσαρμογή έχει αναλάβει η ίδια η συγγραφέας Megan Abbott.

    Natalie Portman σε ρόλο bitchy μαζορέτας;

    Δεν μας χάλασε αν και φαίνεται μια περίεργη επιλογή για την ταλαντούχα ηθοποιό (και μια από τις αγαπημένες του Κων/νου Χατζηπαπά!).

    Και αν δεν σας έφταναν όλα αυτά, να ξέρετε πως θα την ξαναδούμε στο Knight of Cups του Terence Malick και Jane Got a Gun του Gavin O'Connor.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Natalie Portman σε ρόλο μαζορέτας για τις ανάγκες του Dare Me‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top