F Ο Denzel Washington στη μεταφορά του sci-fi βιβλίου Shovel Ready; - FilmBoy Ο Denzel Washington στη μεταφορά του sci-fi βιβλίου Shovel Ready; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Denzel Washington στη μεταφορά του sci-fi βιβλίου Shovel Ready;


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Επόμενη ταινία του Denzel Washington μετά τα περσινά Safe House, Flight και πριν το φετινό, βασισμένο σε κόμικ, 2 Guns (το trailer εδώ), θα είναι μια ακόμη μεταφορά βιβλίου.

    Σύμφωνα με το Deadline πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου Shovel Ready που θα αποτελέσει το ντεμπούτο για τον συγγραφέα Adam Sternbergh.

    Ναι, το βιβλίο δεν έχει ακόμα εκδοθεί (!) και ετοιμάζεται για το 2014, αλλά απ'όσα γνωρίζουμε θα εκτυλίσσεται σε έναν sci-fi κόσμο όπου η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας για να αποδράσει από την καταστροφή της Νέας Υόρκης...




    Ο Denzel Washington θα υποδυθεί έναν δολοφόνο που έχει προσληφθεί για να δολοφονήσει ένα νεαρό κορίτσι...μόνο που στην πορεία θα γίνει απροσδόκητα ο προστάτης της.

    Το Shovel Ready θα είναι μια παραγωγή της Warner Bros. και του Erwin Stoff (Matrix, Water For Elephants), ενώ μέχρι τότε στα επόμενα σχέδια του Washington είναι το Equalizer όπου θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη του Training Day, Antoine Fuqua.

    Ομολογουμένως δεν έχουμε συνηθίσει τον Denzel σε ρόλους δολοφόνου, αν και εδώ θα βρεθεί κάποια στιγμή στον ίσιο δρόμο.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Denzel Washington στη μεταφορά του sci-fi βιβλίου Shovel Ready; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top