F Εντυπωσιακά trailer, tv-spot και featurette για το Pacific Rim - FilmBoy Εντυπωσιακά trailer, tv-spot και featurette για το Pacific Rim - FilmBoy
  • Latest News

    Εντυπωσιακά trailer, tv-spot και featurette για το Pacific Rim


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δεν ξέρω πόσο υλικό χρειαζόμαστε ακόμα, προκειμένου να πειστούμε πως το Pacific Rim είναι από τις πιο αναμενόμενες, κινηματογραφικές παραγωγές της χρονιάς.

    Μετά από δύο κανονικά trailer (εδώ και εδώ), ένα από την περασμένη Wonder-Con (εδώ) και ένα γιαπωνέζικο (εδώ), το Pacific Rim κυκλοφόρησε άλλο ένα τελικό (;) full trailer, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ και τίγκα στα καταστροφολογικά σκηνικά.

    Πιο τερατοειδή, απειλητικά και πελώρια Kaiju τέρατα, είναι σίγουρο πως δεν έχουμε ξαναδεί, θυμίζοντας διασταυρώσεις γιγαντιαίων ερπετών, καρχαριών και δεινοσαύρων ενώ τα ρομπότ Jaegers αποκαλύπτουν λίγες παραπάνω από τις λειτουργίες τους (λεπίδες, προωθητήρες κλπ).

    Και επειδή ως γνωστόν το υπερθέαμα ποτέ δεν το χορταίνεις, είπαμε να σας το γαρνιρίσουμε με δύο σποτάκια και ένα featurette, το επονομαζόμενο "Drift Space" όπου ο σκηνοθέτης Guillermo Del Toro και το καστ μας εξηγούν ...



    ...τα μυστικά πίσω από τον τρόπο λειτουργίας και σύνδεσης της ανθρώπινης συνείδησης με τα γιγαντιαία ρομπότ Jaegers.


    Pacific Rim trailer 3 από FilmBoy-gr






    Προσωπικά με κάθε trailer, ψήνομαι και περισσότερο για αυτόν τον "absolute monster mash" φόρο τιμής, στα b-movies του Γκοτζιλόσαυρου και τα γιαπωνέζικα anime, mecha επιρροών ενώ απ'ότι φαίνεται οι περισσότερες μονομαχίες θα εκτυλίσσονται μεν στο έδαφος, αλλά δεν θα λείπου και οι εναέριες.

    Δείτε παρακάτω το υλικό, με μπόνους δύο καινούρια stills και να είστε σίγουροι πως θα επιστρέψουμε με περισσότερα όσο πλησιάζει η 12 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί η αμερικάνικη πρεμιέρα (σε μας 12 Σεπτέμβρη).

    Υ.Γ.: Είναι ιδέα μου ή το να κοπανάς τιτανοτρισμέγιστο Kaiju με ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο, αποτελεί από τώρα highlight της χρονιάς;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εντυπωσιακά trailer, tv-spot και featurette για το Pacific Rim Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top