F Το trailer του Pacific Rim του Guillermo del Toro ήρθε και ...είναι πελώριο! - FilmBoy Το trailer του Pacific Rim του Guillermo del Toro ήρθε και ...είναι πελώριο! - FilmBoy
  • Latest News

    Το trailer του Pacific Rim του Guillermo del Toro ήρθε και ...είναι πελώριο!


    Εδώ και κάμποσα χρόνια, έχουμε στα ραντάρ μας το πρώτο πραγματικά μεγάλου προϋπολογισμού φιλμ από τον Guillermo del Toro, και έφτασε η μέρα που θα πάρουμε μια καλή πρώτη γεύση.

    Μετά από κάποιες teaser εικόνες και μερικά αμφιβόλου γνησιότητας video, έχουμε σήμερα ένα ...κολοσιαίων διαστάσεων trailer για το Pacific Rim.

    O Tsokos είναι ενθουσιασμένος και σύμφωνα με αυτόν ‘…τα τέρατα είναι από τα πιο αληθοφανή  που εχει δει, και φέρνει λίγο στον ρετροφουτουρισμό του Sky Captain ...α, και σε Cloverfield!’.

    Αν και εγώ δεν ενθουσιάστηκα τόσο πολύ, νομίζω πως ξεκάθαρα το Pacific Rim μπορεί να χαρακτηριστεί ως φόρος τιμής του del Toro στα Kaiju classics των 50’s (Mothra, Gamera και φυσικά Godzilla), κάτι πολύ πολύ καλό, ή ατυχέστερα Transformers meets Cloverfield.

    Ελπίζω στις 12 Ιουλίου να δούμε περισσότερο το πρώτο, παρά το δεύτερο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer και αφήστε τα δικά σας σχόλια.


     
    Pacific Rim trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το trailer του Pacific Rim του Guillermo del Toro ήρθε και ...είναι πελώριο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top