F Όλοι οι καλοί χωράνε στο τελευταίο trailer και το νέο featurette του Fast & Furious 6 - FilmBoy Όλοι οι καλοί χωράνε στο τελευταίο trailer και το νέο featurette του Fast & Furious 6 - FilmBoy
  • Latest News

    Όλοι οι καλοί χωράνε στο τελευταίο trailer και το νέο featurette του Fast & Furious 6


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μένουν κάτι λιγότερο από 20 μέρες για να χαρούμε στη μεγάλη οθόνη, το 6ο μέρος του Fast and Furious.

    Ένα franchise που τελικά όσο αυξάνει τα sequel του, τόσο πιο επικά γίνονται αντί για ρουτινιάρικα και στο συγκεκριμένο, με κάθε trailer, spot, featurette και οποιοδήποτε υλικό κυκλοφορεί, τα αίματα φαίνεται να ανάβουν και περισσότερο.

    Ως γνωστόν, στη σκηνοθεσία επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Justin Lin, με πρωταγωνιστές ξανά τους Vin Diesel, Paul Walker και Jordana Brewster, με τους Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Sung Kang, Gal Gadot ως συμπλήρωμα, την πετυχημένη από το Fast Five προσθήκη του ...τούμπανου Dwayne Johnson να ρίχνει περισσότερο ξύλο, ενώ έχουμε και τους νέους Gina Carano (βοηθός του Luke Hobbs/Dwayne Johnson), Luke Evans (o καινούριος κακός) αλλά και τον Joe Taslim του φοβερού The Raid...




    Η σύνοψη της υπόθεσης που κυκλοφόρησε από τη Universal, έχει ως εξής:

    "Από τότε που η ληστεία στο Ρίο, των Dom (Diesel) και Brian (Walker), οδήγησε προς κατάρρευση την μαφιόζικη αυτοκρατορία του Hernan Reyes, τα μέλη της ομάδας έχουν μοιραστεί το μερίδιο των $100 εκατομμυρίων και έχουν διασκορπιστεί σε όλη την υδρόγειο.

    Όμως λόγω των παρανομιών τους, αδυνατούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να ζήσουν ελεύθεροι, έχοντας αφήσει τις ζωές τους ελλιπείς.

    Εν τω μεταξύ, ο Hobbs (Johnson), παρακολουθεί και προσπαθεί να εντοπίσει σε 12 χώρες, μία οργάνωση εξειδικευμένων θανατηφόρων μισθοφόρων, των οποίων ο εγκέφαλος (Evans) υποβοηθείται από ένα αδίστακτο δεύτερο μέλος, που αποκαλύπτεται πως είναι η-άλλοτε πεθαμένη κοπέλα του Dom-Letty (Michelle Rodriguez).

    Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η δράση της εγκληματικής ομάδας, είναι να βρουν άτομα ισοδύναμα σε ικανότητες δρόμου και οδήγησης.

    Έτσι ο Hobbs θα ζητήσει την βοήθεια του Dom και της ομάδας του, οι οποίοι θα αρχίσουν να μαζεύονται στο Λονδίνο, με αντάλλαγμα πλήρης αμνηστία για όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να επιστρέψει στην πατρίδα του και τις οικογένειες του.
    "

    Τα καινούρια που σας φέρνουμε είναι το final trailer, που έχει περισσότερη δράση κι από το extended τρίλεπτο που είχατε δει πριν λίγους μήνες ενώ ενδιάμεσα είχε κυκλοφορήσει και ένα featurette που αποκαλύπτει κάποια πράγματα για τη Letty και για το τι έπαθε αφού επέζησε.

    Τα συμπεράσματα, δείχνουν την πιο πολυποίκιλη σε δράση ταινία του franchise, από κυνηγητά με αμάξια και τανκς μέχρι "bitch fight" ξυλίκι (θα πρέπει να είναι Rodriguez-Carano ή Rodriguez-Gal Gadot) με τον κακό του Luke Evans να μοιάζει ίσως ο πιο σκληρός που είχε μέχρι τώρα η σειρά, σε ένα αρκετά γκρίζας ατμόσφαιρας sequel.

    Τι θα σας χαλάσει;
    Προς το τέλος του final trailer έχει μια απίστευτη μούφα, χειρότερη και από τη ρήψη του αεροπλάνου.

    Τι θα σας φτιάξει;
    Ένα τσεκάρισμα στη λίστα του imdb με το casting.

    Θα δείτε εκεί, τον-ίσως- πιο δημοφιλή action star της εποχής μας που φημολογούνταν πως θα συμμετάσχει στα επόμενα Fast and Furious ...και μάλλον θα είναι αλήθεια, αποτελώντας λογικά το νέο after credits cameo.

    Έχουμε και άλλα νεότερα για τη σειρά, τα οποία θα μάθετε σε ξεχωριστό ποστ.
    Μέχρι τότε και αν είστε fast ...and curious(!), ανεβάστε αδρεναλίνη ρίχνοντας μια ματιά στα παρακάτω.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλοι οι καλοί χωράνε στο τελευταίο trailer και το νέο featurette του Fast & Furious 6 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top