F Despicable Me 2: Ο Al Pacino φεύγει, ο Benjamin Bratt έρχεται.‏ - FilmBoy Despicable Me 2: Ο Al Pacino φεύγει, ο Benjamin Bratt έρχεται.‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Despicable Me 2: Ο Al Pacino φεύγει, ο Benjamin Bratt έρχεται.‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δύο μήνες έχουν απομείνει για την προβολή του animation sequel Despicable Me 2 της Universal και ξαφνικά μαθαίνουμε μέσω Deadline πως αποχώρησε ο Al Pacino.

    Ο "Big Al" είχε αναλάβει να δώσει τη φωνή του στον κεντρικό κακό της ταινίας El Macho και όπως ακούστηκε αποχώρησε τελικά για λόγους καλλιτεχνικών διαφορών

    Γρήγορα όμως μαθεύτηκε από το ίδιο site, πως η θέση του δόθηκε στον Benjamin Bratt που είχε αναλάβει φωνητικά καθήκοντα και στο Cloudy with a Chance of Meatballs.

    Στην ταινία, θα συμμετέχουν και οι Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Steve Coogan και Ken Jeong ενώ στη σκηνοθεσία επιστρέφουν οι Pierre Coffin, Chris Renaud του πρώτου Despicable Me.

    Αυτή τη φορά ...



    ...ο Gru θα προσληφθεί από την Οργάνωση Anti-Villain προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του νέου υπερεγκληματία El Macho ενώ τα θεότρελα Minions φαίνεται να κλέβουν πάλι την παράσταση.

    Μέχρι να το χαρούμε στις μεγάλες αίθουσες στις 10 Οκτωβρίου (3 Ιουλίου στην Αμερική), δείτε ξανά το τελευταίο trailer και όσο για τον Pacino, άλλο όνομα-φωνητικό εκτόπισμα αλλά...μικρό το κακό.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Despicable Me 2: Ο Al Pacino φεύγει, ο Benjamin Bratt έρχεται.‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top