F Ο Vin Diesel σε ρόλο ...Cyborg για το The Machine της MGM - FilmBoy Ο Vin Diesel σε ρόλο ...Cyborg για το The Machine της MGM - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Vin Diesel σε ρόλο ...Cyborg για το The Machine της MGM


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο Vin Diesel φαίνεται πως δεν αρκείται στον άλλον sci-fi ρόλο του Riddick και θέλει να γίνει ΚΑΙ ρομπότ.

    Σύμφωνα με το Deadline ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη του The Pacifier, Adam Shankman (Hairspray, Rock of Ages, A Walk To Remember, The Wedding Planner), ο οποίος αντικατέστησε τον Peter Seagal (Get Smart) στην κωμωδία δράσης The Machine, για λογαριασμό της MGM.

    Στην υπόθεση ο Diesel θα ενσαρκώσει ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ το οποίο κατασκευάστηκε μυστικά από το Πεντάγωνο της Αμερικής, ως το πρώτο αληθινά απόλυτο όπλο του κόσμου με το όνομα The Machine.

    Είκοσι χρόνια μετά, και ενώ το εν λόγω project έχει μπει στο συρτάρι για άγνωστους λόγους, ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει το ρομπότ και γίνεται φίλος του...




    Όταν η Κυβέρνηση μαθαίνει πως έχει τέθηκε πάλι σε λειτουργία, το cyborg καλείται να προστατέψει την οικογένεια που το φιλοξένησε τόσο καιρό.

    Το σενάριο γράφτηκε αρχικά από το δίδυμο των Thomas Lennon και Robert Ben Garrant (Night at the Museum), με το αναμενόμενο φρεσκαρισματάκι επανεγγραφής να ακολουθεί από τους Alfred Gough και Miles Millar (Wanted, Spider-Man 2) και τον Diesel να έχει αναλάβει την παραγωγή με την εταιρεία του One Race Films.

    Πολύ αντιγραφή από E.T. ακούγεται και ας ελπίζουμε να μην είναι τόσο family-friendly όπως το The Pacifier.

    Όχι τώρα που ο Diesel έπαψε να είναι...αμόλυβδος και έχει επανέλθει για τα καλά στα blockbuster δρώμενα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Vin Diesel σε ρόλο ...Cyborg για το The Machine της MGM Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top