F Το πιο χορταστικό trailer του Star Trek Into Darkness είναι εδώ - FilmBoy Το πιο χορταστικό trailer του Star Trek Into Darkness είναι εδώ - FilmBoy
  • Latest News

    Το πιο χορταστικό trailer του Star Trek Into Darkness είναι εδώ


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δεν ξέρω πόσα ακόμα trailer θα κυκλοφορήσουν για το Star Trek Into Darkness.

    Αυτό που ξέρω είναι πως μετά από ένα teaser και άλλα δύο κανονικά που είχαμε δει, καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν ακόμη, με το πόσο πιο επικά σκοτεινό και γεμάτο δράση φαίνεται να είναι το sequel, Into Darkness.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

    "Στον απόηχο μιας συγκλονιστικής τρομοκρατικής πράξης μέσα από την ίδια τους την οργάνωση, το πλήρωμα του Enterprise καλείται εκτάκτως, να γυρίσει πίσω στη Γη.

    Σε πείσμα των κανονισμών και έχοντας να ξεκαθαρίσει ένα προσωπικό ζήτημα, ο Captain Kirk οδηγεί το πλήρωμα του σε ένα ανθρωποκυνηγητό, για να συλλάβουν μια ασταμάτητη καταστροφική δύναμη και να φέρουν τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης...




    Καθώς οι ήρωες μας κινούνται προς ένα επικό παιχνίδι ζωής και θανάτου, η αγάπη θα δοκιμαστεί, φιλίες θα διαλυθούν και θυσίες θα πρέπει να γίνουν για χάρη της μόνης οικογένειας που έχει απομείνει στον Kirk: το πλήρωμα του.
    "

    Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Anton Yelchin, Benedict Cumberbatch, Alice Eve και Peter Weller.

    Δείτε παρακάτω το πιο χορταστικό trailer που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για την sci-fi επική dark-ίλα της χρονιάς και αφήστε σχόλια στο γνωστό σημείο.

    Beam us up (again!) Scotty!

    Υ.Γ.: Στην Αμερική θα ανοίξει 17 Μαϊου (15 Μαϊου στις IMAX αίθουσες), ημερομηνία για Ελλάδα ανακοινώθηκε η 11η Ιουλίου και ενώ υπάρχουν αρκετές χώρες που θα το δουν αργότερα, προτιμώ να αφήσω ασχολίαστο πως σε: Αυστρία, Βέλγιο, Κροατία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία θα έχει προβληθεί από ένα μήνα μετά έως και...μια βδομάδα νωρίτερα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το πιο χορταστικό trailer του Star Trek Into Darkness είναι εδώ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top